Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Prilika za zaposlenje na skoro 250 radnih pozicija

Svi oni koji traže posao, ali i šansu da steknu prvo radno iskustvo mogu od 11. do 18. oktobra da posete osmi regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtualni dani karijera i znanja 2017.".

Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“, ove godine biće održan od danas 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/  . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com  i obrazovnih sajtova koji su deo „Infostud grupacije“, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, novina je da će sve kompanije i oglasi biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

Na ovogodišnjem regionalnom "Virtuelnom sajmu karijera i znanja 2017", kada je Srbija u pitanju, učestvovati ukupno 30 izlagača, sa skoro 250 oglasa za posao i zanimljivim sadržajima koji se odnose na mogućnosti obrazovanja i usavršavanja u više oblasti. kao regionalni izlagači koji nastupaju na tržištima Srbije, Hrvatske i BiH, Addiko banka, Lidl, Jadranka i Lafodia Sea Resort, dok će samo u Srbiji nove radnike tražiti Nordeus, Infostud, Delhaize, P3 Communications, Sitel SBA, Milšped, Mercator S, Adria Media Group, Raiffeisen, eFront, Nelt, Norma grupa, Naftna industrija Srbije, ComData, Studio Moderna, Ubisoft, Hutchinson, Predstavništvo Joorney, Ernst & Young, Webcom / Callidus Cloud, Metro Cash & Carry, Mitto Technologies, Credit Agricole banka, UniCredit banka i Global Engineering Technologies d.o.o., kao i obrazovni sajtovi Najstudent i Kursevi.

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14.10 od 11 h, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva, dok će predstavnici IT sektora na drugom panelu diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

Za proteklih 7 godina sajam je imao preko 1 400 000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 294 000.

Datum postavljanja:


Podelite na društvenim mrežama:

  • Komentari


  • Goran Libić

    pre 5 godina i 29 dana

    Voleo bih da vidim više ovakvih vidova digitalizacije
  • MONIKA KRECU

    pre 6 godina i 6 meseci

    Poštovani Molim vas, recite mi sta mi je sve potrebno od dokumentacije?! U napred hvala vam puno! S postovanjem Monika Krecu Puja

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.