Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

U Subotici ima posla!

Po podacima sa sajta poslovi.infostud.com tokom 2017. godine u Subotici je bilo raspisano preko 1900 oglasa, dok u ovoj godini, za prvih 10 meseci, raspisano skoro 2300 oglasa. Naši podaci govore da posla ima i potražnja za kadrovima raste.

 

Pozicije koje su poslodavci najviše tražili  u ovoj godini su: prodavac, vozač, radnik u proizvodnji, magacioner i mašinski inženjer, dok su kandidati najčešće konkurisali na pozicije: prodavca, radnika u proizvodnji, administrativnog radnika, vozača i magacionera. Što se IT segmenta tiče poslodavci su najčešće raspisivali pozicije za: PHP Developer, System Administrator / Engineer,  IT Help Desk / Support, Embedded Software Developer i IT Manager.

 

Od ukupnog broja oglasa za posao u našem gradu, poslodavci su najteže pronalazil radnike za pozicije: referent za ljudske resurse, radnik u turističkoj agenciji, menadžara proizvoda, inženjera prehrambene tehnologije i službenika za prijem i pomoć klijentima. Sa druge strane IT poslodavci su imali poteškoća u pronalaženju kadrova za pozicije: JavaScript Developer, Android Developer, iOS Developer, Embedded Software Developer i Automation QA Engineer.

 

Kako živimo i radimo ovde već 18 godina, sajt za zapošljavanje poslovi.infostud.com je odlučio da novembar mesec posveti svom gradu i svojim sugrađanima i sa tim u vezi organizuje Mesec Poslova u Subotici.

 

Do kraja meseca pripremili smo broje aktivnosti za sve zainteresovane koje žele da nas upoznaju, prođu kroz naše kancelarije i upoznaju sa našim kolegama ili se što bolje pripreme za pronalaženje posla ili jednostavno usavrše i postanu bolji u onome čime se trenutno bave. Pored toga u ovom mesecu očekujemo rekordan broj raspisanih oglasa za posao,  tako da sve naučeno kroz planirane aktivnosti, simulacije i predavanja možete  odmah primeniti.

 

Program započinjemo Danom otvorenih vrata  u petak 09. novembra u prostorijama sajta Poslovi.Infostud. Posetioci  će Imati priliku da prošetaju kroz naše kancelarije, upoznaju naše kolege iz različitih sektora koji svaki dan rade na tome da olakšaju put do zaposlenja, a spremili smo i predavanje na temu „Kako biti bolji na poslu“.

 

Nismo zanemarili ni stalni izazov kandidata, intervju za posao, koji ćemo obraditi kroz Simulacije razgovora za posao. Naše kolege iz sektora Ljudskih resursa simuliraće sa kandidatima razgovor za posao, pomoći da se osećaju sigurnije u sebe, kako bi ostavili dobar utisak kada se nađu pred poslodavcem. Simulacija razgovora će se održati 14. i 28. novembra od 18h.  Pozvali smo i fotografa, što znači da će svi prijavljeni imati priliku da se profesionalno fotografišu za CV.

 

Mesec zapošljavanja u Subotici završavamo Susretom za predstavnike sektora ljudskih resursa Subotice, 29. novembra od 18h, na temu „Šta Vojvođani očekuju od poslodavca?”.

Datum postavljanja:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.