Advertisement
Uspešno
Neuspešno urađena operacija

Diplomirani pravnik (Legal Officer, Lawyer)
Pošaljite komentar

pre 1 godinu i 2 meseca
aleksandar je komentarisao/la:
moja kompanija trazi diplomiranog pravnika,sa iskustvom pravnih analiza iz aml,kao i radu na odredjenim projektima ako vec ima neko ovde javite se na mejl jovanovik.pp@gmail.com
pre 1 godinu i 5 meseci
biljana je komentarisao/la:
Posao dipl. pravnika je dinamičan.Ipak smatram da oanaj ko bira ovu profesiju treba da ima širok spektar obrazovanja i da prije svega zna da misli svojom glavom.Martin Luther je napisao:" Pravnik koji neije nišat drugo nego pravnik,bijedno je stvorenja":Zato budući pravnici prije nego se odlučite za ovu profesiju razmislite da li možete slobodno razmišljati i slobodno odlučivati o svojim postupcima i istovremeo štiti interes onog koga zastupate.
pre 1 godinu i 8 meseci
Stanislav je komentarisao/la:
Pravni fakultet u Novom Sadu završio sam 1993. godine, bio sam odličan student, sve sam završio u roku, ali bavljenje pravnom strukom nije ono što me ispunjava. Da su uslovi daleke 1988. godine bili drugačiji, svakako da bih sada sa četiri širita plovio nebeskim plavetnilom i pozdravljao putnike na svojim letovima... Ovako, dosadan kancelarijski posao, najgori zanatski rad.... Ne preporučujem nikom da se bavi pravnom strukom, uzaludno potrošeno vreme, a lepote i koristi nema!!!

Ostala zanimanja iz ove kategorije:

Statistika


Prosečan broj prijava za ovu poziciju u poslednjih 6 meseci: 114
Prosečan broj prijava za ovu kategoriju zanimanja u poslednjih 6 meseci: 145
Broj oglasa za ovu poziciju u poslednjih 6 meseci: 77
Broj oglasa za ovu kategoriju zanimanja u poslednjih 6 meseci: 116
Pogledajte aktivne oglase za ovo zanimanje (4)
Aktivni oglasi za ovu kategoriju zanimanja (7)