Mlekara Šabac-logo

Mlekara Šabac

Mlekara Šabac-bg

O kompaniji

Mlekara Šabac jedan je od lidera u srpskoj mlekarskoj industriji, gde je već 90 godina garant negovanja tradicije i beskompromisnog kvaliteta proizvodnje. Zahvaljujući inovativnim procedurama i strogom poštovanju najviših svetskih standarda proizvodnje, Mlekara Šabac ima snažnu orijentisanost i ka globalnim tržištima, poput Rusije, Evrope i Amerike, na kojima plasira najveći deo proizvodnog portfolija.

Kao i svaku kompaniju, koja neprestano razvija svoje potencijale da bi ih uskladila sa svojim ciljevima, tako i Mlekaru Šabac čini dinamičan i ambiciozan tim zaposlenih. Naši zaposleni nisu samo profesionalci u onome što rade – oni su posvećeni kreativci, čije poštovanje prema poslu, kolegama i našim partnerima, garantuje smelost i strastvenost u svemu što radimo i svakom novom proizvodu kojim obradujemo naše potrošače. Zato ideja vodilja naše kompanije i jeste da Mlekara Šabac bude mesto gde zadovoljni zaposleni stvaraju pouzdana partnerstva i voljene proizvode za ceo svet.

Mlekara Šabac kao svoju osnovnu poslovnu misiju vidi posvećeno čuvanje tradicije, duge skoro jedan vek, ali uz smelo uvođenje inovacija u kreiranju jedinstvenih ukusa kojima spajamo različitosti. Zato danas i jesmo prepoznati kao tim sa strategijom održivog i odgovornog poslovanja i razvoja. Naša kompanija članica je mnogih poslovnih udruženja i komora, poput Američke, Privredne komore Srbije ali i Ruske privredne komore u Srbiji.

Beneficije

Organizovan prevoz

Rad od kuće

Edukacija, profesionalni razvoj

Hrana i piće

Nagrade, bonusi, pokloni

Timska druženja

Obuke, konferencije

Proces selekcije

U Mlekari Šabac znamo da uspeh kompanije zavisi od naših zaposlenih. Stoga je proces regrutacije i selekcije za nas veoma važan, jer kroz njega ne samo da mi stičemo utisak o kandidatima koji apliciraju za pozicije u našoj kompaniji i nastojimo da odaberemo najkvalitetnije buduće saradnike, već i kandidati stiču utisak o nama, našoj korporativnoj kulturi, vrednostima koje delimo, čime kreiraju određeni stav o tome kakva je kompanija kao poslodavac.

Uvek težimo ka tome da za svakog pojedinačnog kandidata proces regrutacije i selekcije bude pre svega jedno pozitivno iskustvo, bez obzira na konačan ishod. Vrlo smo svesni koliko je promena posla stresna za kandidate i stoga ih uvek blagovremeno obaveštavamo o svim fazama procesa i ishodu po završetku svake od njih. Na raspolaganju smo za svako pitanje, kako bismo pružili sve relevantne informacije o Mlekari Šabac, poslu na koji apliciraju i timu čiji deo bi želeli da postanu.

Važno nam je da kandidati razumeju da je intervju dvosmerna komunikacija, da ne biramo samo mi njih, već i da oni biraju nas. Podstičemo ih da pitaju sve što ih interesuje i što bi moglo da bude od značaja za njihovu adaptaciju i zadovoljstvo na radnom mestu, jer iskreno verujemo da samo zadovoljni zaposleni mogu da stvaraju pouzdana poslovna partnerstva i omiljene proizvode po kojima je Mlekara Šabac poznata širom sveta. Standardni deo našeg intervjua je i segment gde želimo da čujemo od kandidata šta im je važno kada je posao i radno okruženje u pitanju, šta ih motiviše, šta očekuju od svog budućeg poslodavca, svog rukovodioca, ali i od kolega. Ovaj deo intervjua je bitan kako bismo obostrano prepoznali značaj timskog rada, međusobnog poštovanja i posvećenosti poslu i jedni drugima.

Uvek nastojimo da kandidat bude opušten i otvoren tokom intervjua, kako bi na najbolji mogući način predstavio sebe, svoje veštine, znanja, kreativnost i druge potencijale. Naša politika je da iskreno komuniciramo sa kandidatima o našoj kompaniji, izazovima i planovima, kako bi razumeli aktuelnu situaciju i koja su očekivanja od njih, u cilju što jasnijeg sagledavanja njihove buduće uloge i odgovornosti koje ista podrazumeva.

Izuzetno nam je važno da se kandidati, pored toga što imaju ekspertize u određenim oblastima, ponašaju u duhu vrednosti Mlekare Šabac, da su posvećeni, smeli i strastveni kada je posao u pitanju, jer smatramo da je to najbolji i najefikasniji način da osiguramo i unapredimo pozitivnu radnu atmosferu i svi zajedno ispunimo sopstvene potencijale, ali i one koje ima Mlekara.

Kontinuirano edukujemo naše menadžere na temu vođenja intervjua, s obzirom da je poslednja faza u procesu selekcije upravo finalni razgovor sa budućim rukovodiocem. To iskustvo je za kandidata jednako važno, ako ne i važnije od iskustva kroz koje prolazi sa kolegama iz ljudskih resursa u početnim fazama procesa selekcije.

Za nas je svaki proces selekcije ne samo odabir kandidata za poziciju koja je trenutno upražnjena i koju smo oglasili, već i mapiranje talenata za neke buduće uloge u našoj kompaniji. Iz tog razloga se trudimo da ostanemo u kontaktu sa kandidatima kod kojih smo prepoznali potencijal i kreativnost. Pružamo im detaljnu povratnu informaciju gde ih vidimo u budućnosti i time otvoramo mogućnost za neku kasniju saradnju.

Dobar proces selekcije je samo deo puta, a da bi zadovoljni kandidati bili i zadovoljni zaposleni Mlekara Šabac neprestano traži nove načine da im omogući što bolju radnu atmosferu, kako bi svi kvaliteti zahvaljujući kojima su prošli selekciju još više došli do izražaja.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Kompanijski brendovi

A La Kajmak namaz-logo

A La Kajmak namaz

Ukusan i zdrav proizvod, bez konzervansa – A la kajmak namaz, dobijen od najkvalitetnijeg mleka savremenim tehnološkim postupkom.

Prepoznat po kvalitetu u Srbiji, regionu i Rusiji.

Mediteraneo-logo

Mediteraneo

Idealan u kombinaciji sa svežim salatama. Proizvodi se postupkom ultrafiltracije mleka, što ga čini nutritivno vrednijim u odnosu na sireve proizvedene klasičnim postupcima

Mileram-logo

Mileram

Mileram classic je proizvod od visoko kvalitetne pasterizovane pavlake, fermentisane klasičnom maslačnom kulturom. Guste, kremaste strukture, blago kiselog ukusa i prijatne arome.

Mladi sir-logo

Mladi sir

Naš mladi sir ima smanjen sadržaj mlečne masti i soli, pa se odlikuje svežim i veoma blagim ukusom tradicionalnog, mladog, belog sira. 

Poppy-logo

Poppy

Mleko najvišeg kvaliteta, belgijska čokolada i odabrani kakao čine naše Poppy čokoladno mleko omiljenim među decom svih uzrasta.

Šabački jogurt-logo

Šabački jogurt

Šabački jogurt je proizvod visoke biološke vrednosti, blagog i veoma prijatnog ukusa, koji sadrži 2,8% mlečne masti.

Sirko-logo

Sirko

Namaz napravljen je od prirodnih sastojaka, bez aditiva, bez konzervansa i bez veštačke arome – što ga uz A la kajmak čini liderom u namazima, na tršištu Srbije.

A La Creme-logo

A La Creme

Kontakt

Mlekara Šabac

Mlekara Šabac

Društvene mreže

Adresa

Krsmanovača bb, Šabac

Augusta Cesarca 52, Beograd, Srbija

PIB

102056739

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.