Robert Bosch d.o.o.-logo

Robert Bosch d.o.o.

Tehnologija za život

Robert Bosch d.o.o.-bg

O kompaniji


Sve je počelo od varnice – varnice  iz prvog uređaja sa magnetnim paljenjem koji je napravio Robert Bosch 1887. godine. Ovo je bio temelj za priču o uspehu kompanije.
Tokom decenija, obim naših aktivnosti se znatno povećao. Osim poslovnog sektora Mobility Solutions, kompanija Bosch sada nudi Industrial Technology, Consumer Goods, kao i Energy and Building Technology. Ovakva širina ekspertize je dragocen element za privlačnost našeg brenda. To čini Bosch posebnim.

Bosch u Srbiji

 predstavljaju dva nezavisna preduzeća: Robert Bosch d.o.o. i BSH Aparati za domaćinstvo, koja su zadužena za teritoriju Srbije, Crne Gore i Makedonije, tako čineći regionalne podružnice Bosch Grupe, jedne od najvecih industrijskih kompanija na svetu.

U Srbiji poslujemo na dve lokacije i pokrivamo sledeće oblasti:

- Proizvodnja sistema i metlica brisača
- Distribucija širokog asortimana Bosch proizvoda: rezervni delovi i dijagnostička oprema za automobilsku industriju, električni ručni alati, paleta proizvoda u delu termotehnike i sigurnosnih sistema kao i aparati za domaćinstvo
- Usluge koje se obavljaju za Bosch Grupu na globalnom nivou: Centar kompetencije za Automotive Aftermarket i ICT (informaciono-komunikacione tehnologije)

Bosch Grupa

Grupa Bosch je vodeći dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 400.500 saradnika širom sveta (od 31. decembra 2017. godine). Prema preliminarnim podacima, kompanija je ostvarila promet od 78 milijardi evra u 2017. godini. Delatnost kompanije podeljena je u četiri poslovna sektora: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer G  oods, i Energy and Building Technology. Bosch kao jedna od vodećih kompanija za Internet stvari nudi inovativna rešenja za pametne domove, pametne gradove, povezanu mobilnost i povezanu industriju. Bosch primenjuje svoju stručnost u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i sopstvenom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rešenja iz više domena. Strateški cilj Bosch grupe je da otkriva tehnologije za povezan život i da poboljšava kvalitet života inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je "Tehnologija za život". Grupa Bosch sastoji se od firme Robert Bosch GmbH i oko 440 filijala i regionalnih društava u oko 60 zemalja. Ako tu ubrojimo i prodajne i servisne partnere, Bosch globalna mreža proizvodnje, inženjeringa i prodaje pokriva skoro sve zemlje na svetu. Osnova za budući rast kompanije je njena inovativnost. Bosch zapošljava otprilike 59.000 saradnika u sektoru za istraživanje i razvoj na više od 120 lokacija širom sveta.

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Beneficije

Sport i rekreacija

Obuke, konferencije

Fleksibilno radno vreme

Timska druženja

Hrana i piće

Nagrade, bonusi, pokloni

Zdravlje

Obezbeđen parking

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Dremel-logo

Dremel


Dremel je širom sveta poznat kao konstruktor i proizvođač visokobrzinskih rotacionih alata. U svim našim proizvodima ogleda se posvećenost kompanije inovativnosti i kvalitetu.

Danas, brend Dremel među hobistima i "uradi sam" majstorima poseduje reputaciju kvaliteta i učinka. Dremel alati se vide kao savršeno rešenje za mnoge poslove i izazove koji zahtevaju posebno obraćanje pažnje na detalje i preciznost, i kao alati za kojima će rado posegnuti zanatlije i hobisti. Grupa koja je verna Dremel alatima uključuje sve od stolara i bravara do auto-mehaničara i majstora.


Loos-logo

Loos

 

Buderus-logo

Buderus

 

Kontakt

Robert Bosch d.o.o.

Robert Bosch d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Omladinskih brigada 90e

Beograd, Srbija

Kontakt

+381 11 2052600

Matični broj

20148241

PIB

104414466

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.