JELENA ŠUBARIĆ, SPECIJALISTA ZA KREDITINI MONITORING I KONTROLU KVALITETA KREDITA

Pridružila sam se timu Banca Intesa 2014. godine, kao saradnik u Sektoru za upravljanje rizicima, gde trenutno i radim na poziciji specijaliste. Tokom rada, učestvovala sam u mnogobrojnim projektima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, unutar ostalih članica naše bankarske grupacije. Trenutno sam deo Intesa Sanpaolo internacionalnog talenat programa, koji ima za cilj profesionalno usavršavanje zaposlenih kroz edukaciju i rad u inostranstvu.
 
Posebno zadovoljstvo u svakodnevnom radu predstavlja činjenica da sam deo tima koji čine divni ljudi, koji doprinose svakom mom uspehu u kompaniji, kao i da se naši odnosi ne zasnivaju samo na kolegijalnosti već i na prijateljstvu.
 
Zadovoljna sam što radim u organizaciji koja pruža mnogo prilika za profesionalni napredak i gde se kroz timski rad teži postavljenim ciljevima.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.