Banca Intesa a.d.
Banca Intesa a.d.

Banca Intesa a.d.

Postani deo naše ekipe!

O kompaniji

Banca Intesa je članica Intesa Sanpaolo, jedne od vodećih bankarskih grupa u Evropi.

Naš svet mogućeg zajedno gradimo više od 15 godina.
Mi smo prva banka na tržištu više od jedne decenije.
Naš tim čini oko 3.000 zaposlenih.
Poslujemo sa više od 1,3 miliona zadovoljnih klijenata.
Našu poslovnu mrežu čini više od 140 ekspozitura u preko 80 gradova Srbije.

Pratimo razvojne potrebe svojih zaposlenih i ulažemo u njihov razvoj kroz niz različitih programa, kao što su Akademije za mali biznis, Akademija za agro biznis, Data akademija, Risk akademija, razvojni program za menadžere, kao i standardizovani paketi obuka za sve zaposlene u našoj poslovnoj mreži.

Svi zaposleni imaju pristup digitalnoj platformi za učenje, koja im pruža mogućnost učenja bilo kad i bilo gde.

Posebno nas raduje činjenica što kroz Junior program koji je namenjen studentima završnih godina i diplomcima različitih fakulteta, podstičemo mlade talente da uz praktičan rad i mentorsku podršku iskusnijih kolega, naprave prve značajne korake u karijeri i na što lakši način usvoje nova znanja i steknu sigurnost u svoj rad.


Trudimo se da olakšamo uključivanje u posao novim kolegama kroz pažljivo organizovani Onboarding program, tokom kojeg im u prvim mesecima rada podršku daju iskusne kolege u ulozi mentora. Želeći da se svaki član tima oseća sigurno i prijatno sa nama kreiramo individualne programe u skladu sa pozicijom i prethodnim iskustvom novog kolege.

Međunarodni karakter naše banke oslikava se u mogućnosti internacionalne karijere zaposlenih i njihovom razvoju kroz veliki broj konkursa u okviru Grupacije Intesa Sanpaolo i International Talent program, koji im pruža priliku da steknu vredno internacionalno iskustvo i dodatna znanja zahvaljujući treninzima najeminentnijih svetskih stručnjaka.

Volimo da povezujemo kolege iz svih organizacionih delova naše banke, razvijamo i širimo koučing kulturu i primenjujemo agilnu metodologiju   i dobru dvosmernu komunikaciju u svakodnevnom radu.

Naša kultura je zasnovana i na podršci zdravlju i balansu zaposlenih, kroz hibridni način rada, podsticanje sportskog duha i zdravih životnih navika, kao i kroz brigu o porodici i deci zaposlenih.

Gradimo okruženje u kojem se integritet prepoznaje i ceni, podstičemo izvrsne rezultate, negujemo tranparentnost, cenimo individualne vrednosti i odgovornost u korišćenju resursa. Radujemo se da dobijemo nove kolege koje su kao i mi motivisane da zajedno jačamo kulturu usmerenu na jednakost i poštovanje svakog pojedinca.

Beneficije

Proces selekcije

Trudimo se da proces selekcije bude jedno prijatno iskustvo u kome ćemo se bolje upoznati. Voleli bismo da saznamo više o tebi, ali i da ti damo što veći broj informacija koje bi ti bile potrebne da razumeš samu poziciju i način funkcionisanja organizacije.


Zato se proces selekcije sastoji iz nekoliko koraka:


1. Prijava

Prijavi se na neku od otvorenih pozicija tako što ćeš popuniti kratak formular i prikačiti svoj CV

Kolege iz HR-a u dogovoru sa kolegama za čiji tim apliciraš će pažljivo pogledati tvoju prijavu i obavestiti te ukoliko prelazimo na naredni korak.


2. Tehnički intervju

Na razgovoru koji ima za cilj da se obostrano informišemo i bliže upoznamo, naše kolege će ti detaljnije predstaviti samu poziciju i odgovoriti na tvoja pitanja. Povremeno kandidatima dajemo i kraći stručni test ili zadatak a ukoliko se već u ovoj fazi interesovanja podudaraju i sa jedne i sa druge strane, onda ostaje još jedan korak.


3. HR test i intervju

Naredni korak u procesu selekcije sastoji se iz dva dela. Prvi deo čine online testovi logike i ličnosti, a drugi deo je online intervju u trajanju od oko pola sata.


4. Ponuda

Kolega iz HR-a će te obavestiti o ishodu ovog procesa i uvek nam je drago kada imamo pozitivnu informaciju i ponudu za tebe.


Ako vidiš sebe kao deo naše ekipe, čekamo tvoju prijavu!

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07759231

PIB

100001159

Broj zaposlenih

> 1000