Anđela Kresović

Supply and Demand Planner Intern
Anđela Kresović

Na kojoj poziciji radiš i šta sve tvoja pozicija obuhvata?

Trenutno sam na praktikantskoj poziciji Supply and Demand Planner Intern. Moj posao se najviše zasniva na podršci ostalim planerima i kontaktu sa kupcima i fabrikama. Radim u programima kao što su SAP, Excel i drugim interno organizovanim programima.


Koja znanja i veštine su bile najznačajnije da bi se pridružila kompaniji na ovoj konkretnoj poziciji?

Znanja koja su mi bila najznačajnija su definitivno poznavanje naprednih funkcija u Excel-u i engleski jezik.


Koje veštine i znanja si razvila tokom prakse?

Mogu istaći da sam stekla bolje razumevanje procesa lanaca snabdevanja, veštine komunikacije i pregovaranja sa kupcima i fabrikama kao i unapređenje engleskog jezika.


Šta je najlepši deo tvog posla?

Najlepši deo ove kompanije jesu ljudi. Vrlo sam prijatno bila iznenađena onboarding-om kroz koji sam prošla na samom početku, pozitivno i prijateljski nastrojenim kolegama koji su uvek spremni da pomognu. Moj sektor čine mladi ljudi i vlada vrlo pozitivna radna atmosfera.


Da li vidiš perspektivu svoje karijere u ovoj kompaniji?

Da, svakako. Vidim sebe kao ključnog igrača tima, koji aktivno doprinosi postizanju ciljeva kompanije i unapređuje svoje veštine u oblasti lanaca snabdevanja. Radujem se izazovima koje donose projekti kao sto su optimizacija lanaca snabdevanja i implementacija novih tehnologija. Spremna sam da se angažujem i napredujem kako bih ostvarila svoj pun potencijal i postala nezaobilazni deo uspešnog tima.

Ostala iskustva zaposlenih