COKE SUMMERSHIP

COCA-COLA HBC
Coca-Cola HBC Srbija
30.08.2018
Coke Summership je program letnje prakse. Učesnici imaju priliku da steknu i unaprede svoja znanja i poslovne veštine, te da usmere svoju karijeru u željenom pravcu. Svi polaznici Coke Summershipa koji uspešno okončaju ovaj program, dobijaju potvrdu o završenoj praksi i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC.

Coke Summership program je prvi put sproveden 2013. godine, i od tada je 210 mladih prošlo kroz ovaj program, dok se 69 njih nakon programa i zaposlilo u našoj kompaniji. Ovaj jedinstveni program praksi osmišljen je tako da omogući polaznicima sticanje praktičnih veština i upoznavanje sa primerima iz poslovne prakse. 

Za Coke Summership letnju praksu mogu se prijaviti studenti završne godine osnovnih studija, studenti master studija, apsolventi i diplomci koji su studije završili u prethodnih godinu dana.

Nešto više o iskustvima bivših učesnika Summership-a možete videti i na videu.

Coke Summership 2020. godine se po prvi put organizuje online i traje 4 nedelje. Učesnike i ove godine očekuje idealna letnja doza znanja, druženja i iskustva kroz rad na projektu s mentorom i mnoge edukativne i zabavne aktivnosti.

Više informacija možeš saznati na http://www.cokesummership.com

Ostali blog tekstovi poslodavca