Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Continental

Continental logo
Batinska br. 94
Subotica
Srbija
024 / 41 55 981
> 1000
107229570
20759704

Continental


Najbolji proces selekcije u 2019. – 3. mesto Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Saznajte više o ovim priznanjima

Kompanija Continental osnovana je 1871. godine u Hanoveru. Vremenom je kompanija rasla u pogledu spektra proizvoda, broja zaposlenih, ali i geografske rasprostranjenosti. Danas Continental spada u top tri dobavljača u automobilskoj industriji, sa preko 241 000 zaposlenih u 59 zemalja širom sveta.

Continental je u Srbiji započeo izgradnju fabrike u januaru 2012. godine, a nakon inicijalne faze i instalacije opreme, u oktobru 2012. godine, započeo je proizvodnju cevi za ugradnju u komercijalna i industrijska vozila, koje omogućavaju protok različitih tipova fluida. U ovom periodu poslovanja naši klijenti su: BMW, Mercedes, Audi, VW, Renault i Porsche.
Trenutno kompanija broji preko 1000 zaposlenih, proizvodni pogon prostire se na površini od oko 22.000 m2 i nastavlja sa svojim kontinuiranim rastom, a mesečno iz naše fabrike izađe više od pola miliona gotovih proizvoda.

Za vrlo kratak period kompanija je izuzetno brzo porasla i stvorila vrlo dinamičnu radnu atmosferu u kojoj žive korporativne vrednosti kompanije Continental: Strast za pobedom, Sloboda da deluješ, Poverenje i Solidarnost.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Idealan kandidat u očima kompanije Continental je kandidat koji je svestran, svestan svojih snaga i polja za unapređenje, koji je spreman da uloži puno truda u svoj lični i profesionalan razvoj, jer upravo takvi kandidati najviše doprinose kompaniji.

Proces regrutacije i selekcije započinje sa Vašom prosleđenom prijavom na naš oglas. Ukoliko propustite Vašu priliku za prijavu, možete nas kontaktirati putem mail adrese ljudski.resursi@fluid.contitech.rs i proslediti nam Vašu biografiju koju ćemo sačuvati u našoj bazi podataka do prve prilike kada se ukaže pozicija koja odgovara Vašim kvalifikacijama. Pored toga, naša mail adresa stoji Vam na raspolaganju kako biste nam postavili pitanja ili kako biste nam stavili do znanja da smo Vam i dalje atraktivni kao poslodavac.
Sve naše aktivne oglase pored sajta poslovi.infostud.com možete pratiti i na društvenoj mreži LinkedIn putem koje se možete direktno prijaviti za aktivne pozicije.

Nakon odabira užeg kruga kandidata, dalji proces selekcije podrazumeva inicijalne razgovore sa predstavnicima Sektora za ljudske resurse. Ukoliko prođete u dalji krug, tada vas očekuje testiranje, kao i razgovor sa menadžerima sektora kojem pripada pozicija za koju ste aplicirali.
Ukoliko živite u blizini Subotice, prvi razgovor biće organizovan u prostorijama kompanije Continental, dok će, u slučaju da ne živite u blizini lokacije naše kompanije, prvi razgovor biti realizovan putem telefona. Nakon odabira kandidata/kandidatkinje koji će postati novi član našeg tima, odgovor o završetku procesa selekcije prosleđujemo ka svim kandidatima koji su aplicirali na oglas.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Kompanija Continental prepoznaje važnost kontinuiranog razvoja svih svojih zaposlenih i u skladu sa tim organizuje obuke za sticanje neophodnih tehničkih kvalifikacija i veština za uspeh na radnom mestu. Razvoj naših zaposlenih jedan je od elemenata uspeha našeg poslovanja. Verujemo da je budućnost u zapošljivosti samosvest i konstantan rad na sopstvenom usavršavanju. Vođeni mišlju da vrednosti stvaraju vrednosti, nastojimo da pružimo priliku zaposlenima kako bi kroz obostranu saradnju ispunili obostrana očekivanja.

Naše poslovanje usmereno je ka tome da motiviše zaposlene da postignu svoje najbolje performanse i da razmišljaju izvan ustaljenog tradicionalnog načina poslovanja, usvajajući i prihvatajući promene koje donosi rad u svetu konstantne transformacije i digitalizacije. Filozofija liderstva u Continental-u prilagođena je potrebama zaposlenih na svim nivoima upravljanja.

U kompaniji Continental podržavamo različitosti na radnom mestu, priznajući i poštujući vrednosti ljudskih razlika. Različitost je preduslov za ostvarivanje punog potencijala poslovnog uspeha, jer pomaže da se ranije otkriju poslovne mogućnosti. Da li znate da najmlađi član našeg tima ima 18 godina, dok najstariji član tima ima 62 godine? Radimo u multikulturalnoj sredini, različiti smo a opet isti. Svi težimo istom cilju: da budemo najbolji u onome što radimo. Različitost je i preduslov i katalizator za inovacije. Naš uspeh u poslovanju ima temelje u konstruktivnom upravljanju raznovrsnošću.

Za nas u Continental-u, veoma je važno da imamo fleksibilne uslove rada koji omogućuju našim zaposlenima da na neki način prilagode svoje vreme i lokaciju stanovanja tako da ostvaruju maksimalan učinak na radnom mestu. Fleksibilnost u radu važna je i našim zaposlenima koji ostvaruju različite benefite kroz korišćenje politike fleksibilnog radnog vremena. U mogućnosti smo da uskladimo i prilagodimo radne izazove sa privatnim životom.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.