Continental-logo

Continental

The Future in Motion

Continental-bg

O kompaniji

Upoznajte nas:

Kao jedna od vodećih korporacija u domenu automobilske industrije, Continental radi na razvoju proizvoda i rešenja kojima će ispuniti snove o lakoći kretanja građana širom sveta. Od svog osnivanja 1871. godine, kompanija pruža sigurna, efikasna, inteligentna i pristupačna rešenja za vozila, mašine, saobraćaj i transport. Sa prihodima od prodaje od 37,7 milijardi evra u 2020. godini, Continental spada među vodeće dobavljače u autoindustriji i u kompaniji trenutno radi preko 235 000 zaposlenih u 58 zemalja širom sveta.

Upravo ove godine, kompanija Continental proslavlja 150 godina poslovanja.

Fabrika u Subotici:


Fabrika u Subotici, u oktobru 2012. godine, počinje sa proizvodnjom cevi i creva, koja omogućuju protok različitih tipova fluida i tečnosti u automobilima, kao i u komercijalnim i industrijskim vozilima. Od tada, pa sve do danas, fabrika u Subotici realizuje uspešnu saradnju sa najpoznatijim imenima iz sveta automobilske industrije, pa tako na mesečnom nivou isporučuje preko milion gotovih proizvoda. Trenutno fabrika u Subotici broji preko 1100 zaposlenih i nastavlja sa svojim kontinuiranim rastom.

Fabrika u Velikim Crljenima:

Fabrika Kolubara Univerzal, osnovana je davne 1963. godine, a deo Continental-a postala je 2009. godine kao njegova prva akvizicija u Srbiji. Fabrika posluje u sastavu ContiTech divizije i pripada poslovnoj jedinici Transportna rešanja, sa sedištem u Velikim Crljenima, u blizini Lazarevca. Glavni proizvodi kompanije su transportne trake za rudarsku indistriju, kao i tehnički proizvodi od gume. Pored proizvodnog programa, Continental u Velikim Crljenima razvio je servis za pružanje usluga reparacije transportnih traka. Naši kupci se nalaze u zemljama Jugoistočne Evrope i šire. Fabrika trenutno zapošljava oko 180 zaposlenih.

Istraživačko-razvojni centar Novi Sad:

Continental je 2017. godine u Novom Sadu otvorio Istraživačko razvojni centar u kome preko 600 inženjera radi na razvoju najinovativnijih tehnologija za automobilsku industriju. Sa atraktivnim projektima iz oblasti elektronskih uređaja za kabinu vozila i sistemima i senzorima za autonomnu vožnju, kompanija je za manje od tri godine rada izrasla u jednog od najvećih poslodavaca u inženjerskom sektoru u zemlji.

Kompanija razvija širok spektar proizvoda kao što su instrument table, radari, kamere, kontrolne jedinice za daljinsko praćenje pozicije i parametara vozila, pristupni sistemi zasnovani na pristupu vozilu pomoću pametnih telefona ili daljinskog otključavanja, upravljački sklop za kontrolu električnih sistema u vozilu, infrastruktura web baziranog servisa, mobilne aplikacije i glavni inovativni projekat za visoko autonomnu vožnju za putničke automobile i komercijalna vozila.


Fabrika u Novom Sadu:

U martu 2021. godine Continental je otvorio i fabriku u Novom Sadu u kojoj će se proizvoditi napredna elektronika za autoindustriju, koja će zaposliti najmanje 500 ljudi. Continental je jedan od globalnih tržišnih lidera u ovom sektoru i potražnja za proizvodima koji će nastajati u Novom Sadu će nastaviti da raste značajno u godinama koje dolaze.

Priznanja

Najbolji proces selekcije u 2020. – 1. mesto

Najbolji proces selekcije u 2020. – 1. mesto

Najbolji proces selekcije u 2019. – 3. mesto

Najbolji proces selekcije u 2019. – 3. mesto

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Program mentorstva

Oduvek smo negovali kulturu mentorstva. Ukoliko si naš novi član tima, verujemo da će ti iskustvo kolega i koleginica koji rade u kompaniji duži vremenski period, biti od značaja u prvim mesecima rada. Zato je uloga instruktora/mentora da ti omogući da se brže upoznaš sa novim radnim okruženjem i da se osećaš sigurnije i samostalnije u novoj profesionalnoj ulozi.

Obezbeđen parking

U zavisnosti iz kog pravca ulaziš u kompaniju, očekuje te i parking mesto. Obezbedili smo ti i karticu koja potvrđuje da si naš zaposleni/zaposlena koji ima mogućnosti da koristi kompanijski parking prostor.

Rad od kuće

Usled nastale situacije sa pandemijom korona virusa, pojedine kolege i koleginice zamenile su privremeno rad u kancelariji sa radom od kuće. Kao poslodavac prilagodili smo uslove novonastaloj situaciji te brinemo da sve kolege i koleginice imaju svu neophodnu opremu za rad i da se osećaju bezbedno. Pored toga, naš način rada i pre novonastale situacije pružao je mogućnost rada od kuće određen broj radnih dana u toku meseca.

Obezbeđena oprema za rad

Kao poslodavac, obavezbedićemo ti svu neophodnu opremu za rad jer ona predstavlja osnovu uspešno realizovanih radnih zadataka. Vodimo računa i o ergonomiji radnog mesta, zato kod nas možeš da radiš na ergonomskim stolicama, pilates lopti ili za podesivim radnim stolom.

Zabavni sadržaj

Kod nas te očekuju dve kompanijske proslave na koje su pozvani svi naši zaposleni. Jednu organizujemo u letnjim mesecima, a drugu u zimskim mesecima.

Fleksibilno radno vreme

Znamo koliko ti znači da upravljaš svojim radnim vremenom tako da imaš balans između privatnog i poslovnog života. Zato kod nas, radni dan možeš započeti najranije od 7, a najkasnije od 9 časova. Stim da nam je važno da si na radnom mestu od 9 do 15 časova jer se tada realizuje najveći broj sastanaka. Fleksibilnost se ogleda i u kasnijem dolasku na posao ponedeljkom, ranijem odlasku sa posla petkom. Pored toga, razumemo da ponekad postoji potreba da stvari lične prirode treba da realizuješ u okviru radnog dana, zato ti pružamo mogućnost izostanka sa posla ukoliko je ono kraće od četiri sata. Posebno smo ponosni na mogućnost kompresovane radne nedelje, što u stvari znači da radiš četiri dana duže umesto pet radnih dana (ovaj vid fleksibilnosti moguće je koristiti dva puta u toku meseca).

Edukacija, profesionalni razvoj

Za sve zaposlene pripremili smo program obuka i treninga kako bismo zajedno razvijali veštine koje su ti neophodne u poslovnom okruženju. U toku godine imaćeš priliku da kreiraš svoj razvojni plan sa svojim neposrednim rukovodiocem.

Nagrade, bonusi, pokloni

Kod nas te očekuje bonus koji je povezan sa tvojim rezultatima rada. Pored toga, slavićemo sa tobom značajne jubileje za godine rada provedene u Continental-u. Koleginice očekuju i pokloni za Međunarodni dan žena, dok sve zaposlene očekuju pokloni u okviru Dana zahvalnosti tokom kojeg slavimo rezultate rada i poslovne uspehe.

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Kontakt

Continental

Continental

Društvene mreže

Adresa

Batinska br. 94

Subotica, Srbija

Matični broj

20759704

PIB

107229570

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.