Profil poslodavca

Continental logo

Continental

Continental


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com

Kompanija Continental osnovana je 1871. godine u Hanoveru. Vremenom je kompanija rasla u pogledu spektra proizvoda, broja zaposlenih, ali i geografske rasprostranjenosti. Danas Continental spada u top tri dobavljača u automobilskoj industriji, sa preko 235 000 zaposlenih u 61 zemlji širom sveta. Continental je u Srbiji započeo izgradnju fabrike u januaru 2012. godine, a nakon inicijalne faze i instalacije opreme, u oktobru 2012. godine, započeo je proizvodnju cevi za ugradnju u komercijalna i industrijska vozila, koje omogućavaju protok različitih tipova fluida. Trenutno kompanije broji preko 1000 zaposlenih i nastavlja sa svojim kontinuiranim rastom. U ovom periodu poslovanja naši klijenti su: BMW, Mercedes, Audi, VW, Renault i Porsche. Za vrlo kratak period kompanija je izuzetno brzo porasla i stvorila vrlo dinamičnu radnu atmosferu u kojoj žive korporativne vrednosti kompanije Continental: Strast za pobedom, Sloboda da deluješ, Poverenje i Solidarnost.

 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Idealan kandidat u očima kompanije Continental je kandidat koji je svestran, svestan svojih snaga i polja za unapređenje, koji je spreman da uloži puno truda u svoj lični i profesionalan razvoj, jer upravo takvi kandidati najviše doprinose kompaniji. Verujemo da je budućnost u zapošljivosti samosvest i konstantan rad na sopstvenom usavršavanju. Vođeni mišlju da vrednosti stvaraju vrednosti, nastojimo da pružimo svim kandidatima priliku, kako bismo kroz obostranu saradnju ispunili obostrana očekivanja.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Kao jedna od najvećih tehnoloških korporacija u svetu Continental se odnosi veoma ozbiljno prema svojim zaposlenima i veruje da će joj samo visoko kvalifikovana radna snaga omogućiti svetlu budućnost. Upravo iz tog razloga je odgovornost prema zaposlenima centralni aspekt društvenog angažmana kompanije Continental. Kompanija nastoji da omogući zaposlenima prijatnu radnu atmosferu, podršku u obuci i usavršavanju, kompaktnost timskog duha i rada. Vrednosti kompanije, koje ujedno predstavljaju i vrednosti samih zaposlenih,  najveća su snaga kompanije, čineći Continental idealnim poslodavcem u Srbiji.


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.