dnata d.o.o.

dnata d.o.o.

O nama

dnata je članica kompanije Emirates Group. Osnovana davne 1959. godine u Dubaiju, danas je jedan od najvećih globalnih pružalaca usluga u avio-industriji. Partnerstvo ostvaruje sa preko 300 avio-kompanija širom sveta u oblasti prihvata i otpreme aviona, putnika, prtljaga i keteringa, a bavi se i turističkim uslugama u 85 zemalja, na šest kontinenata. dnata zapošljava 46.000 ljudi širom sveta. Sa preko 150 zaposlenih, dnata Beograd obuhvata odeljenja korisničke podrške za više internacionalnih klijenata, kao i odeljenja kvaliteta, analitike, planiranja resursa, ljudskih resursa i finansija.

ZAŠTO BAŠ MI?

DOBAR TIMSKI DUH
U kompaniji negujemo timski rad, zalaganje za zajedničke ciljeve, međusobno poštovanje i saradnju. A kada je energija dobra, rezultati ne izostaju. Mi naše ostvarujemo tako što pružamo najbolje korisničko iskustvo i najkvalitetniju uslugu našim klijentima.

ZDRAVA KOMUNIKACIJA
 Od prvog kontakta prilikom procesa zapošljavanja, pa sve do uspešne integracije u jedan od naših timova, svakom novom kolegi pružamo toplu dobrodošlicu i kolegijalnu podršku. Zdrava komunikacija unutar tima je osnova za prevazilaženje svakog poslovnog izazova. Zato negujemo atmosferu u kojoj zaposleni komuniciraju otvoreno, srdačno i neposredno.  

PROFESIONALNI RAZVOJ
Angažovanjem na poslovima u korisničkoj podršci ulazite u svet turističke industrije gde se upotreba svetskih jezika podrazumeva. Aktivnim korišćenjem jezika kojim već vladate unapredićete nivo znanja i fluentnosti, a ujedno i steći iskustvo u oblasti pružanja usluga klijentima. Vaš profesionalni razvoj biće podržan kvalitetnim obukama, učešćem u razvojnim programima, rotacijama, a mogućnost za karijerno napredovanje ostvarujete kroz sistem internih promocija.

EKIPA ZA KAFU
Mi smo tim u kojem se zna ko se kako zove, kada mu je rodjendan i šta voli da čita. Lepo je kada radno mesto deliš sa ljudima sa kojima želiš da provodiš vreme i van posla.
 
Ako deliš iste vrednosti, apliciraj na naše konkurse i pridruži nam se!

Naši zaposleni

Jovana Crepajski
​Operations Manager

Započela sam karijeru u avio-industriji 2014. godine kao Kontakt Centar Agent na francuskom jeziku. Kako je kompanija rasla i obim posla koji se obavlja u našoj zamlji se povećavao, napredovala sam na poziciju Team Leader, a zatim i Performance Controller koji je bio zadužen za sve veći broj zaposlenih u Beogradu.
Početkom 2019. godine dnata preuzima kompaniju i dovodi nove klijente, kada postajem Menadžer operacija za nove biznise koje dnata dovodi u već uigrani tim.
Biti deo svetske kompanije i raditi u turizmu nosi uvek nešto novo i zabavno. Svaki dan imamo šansu za razvoj biznisa, kao i za lični razvoj koji rad sa ljudima donosi. Timski duh, dinamično radno okruženje i rad sa internacionalnim klijentima je ono sto čini rad u dnati nezamenljivimim. 

Darko Tanasić
Subject Matter Expert 

Radim za dnatu od njenog dolaska na naše tržište. Počeo sam kao Agent za nemacko tržiste, pa nastavio kao Help Desk Agent, kao Agent tima za eskalacije, i trenutno radim kao Subject Matter Expert. Jedno od najvećih zadovoljstava koje dolazi sa radom za dnata je upravo rad u avio-industriji kao i rad sa fantastičnim timom ljudi. Avio-industrija je izuzetno kompleksna i srećom moje kolege i ja imamo punu podršku firme u rešavanju svih problema sa kojima možemo da se susretnemo tokom radnog dana. Jedan radni dan je sve samo ne monoton, nekada jako turbulentan ali podrška kolega i zadovoljstvo gostiju je ono sto me motiviše da dam sve od sebe. Takođe bih posebno izdvojio činjenicu da se svakodnevno susrećete sa ljudima iz svih delova sveta. Svima koji posao i usavršavanje shvataju ozbiljno bih preporučio da postanu deo dnata tima.

Kristina Krdžavac
​Team Leader

U kompaniji sam počela da radim 2016. godine na poziciji Kontakt Centar Agent. Nakon toga unapređena sam na poziciju Help Desk Agenta, a danas sam Team Leader. Rad u dnati mi je doneo puno lepih momenata i lično usavršavanje. Kao najlepše trenutke izdvojila bih period od nekoliko meseci koje sam provela u Prestonu, UK, u poseti ogranku dnate , kao i nekoliko putovanja u Milano radi obučavanja i pružanja podrške novom timu. Takodje, Gold NAJM nagrada koju sam dobila kao Employee of the Year na kraju prošle godine predstavlja meni veoma značajno priznanje kolega i dnate trudu koji ulažem u posao. Kompanija nam uvek pruža podršku i smernice za profesionalni i lični razvoj. Naš posao je veoma dinamičan i pun izazova, ali zahvaljujuci kolegama u firmi, kao i kolegama iz drugih centara širom sveta, uspevam da uvek učinim korak više kako bismo našim klijentima pružili izuzetnu uslugu i još bitnije iskustvo po kojem nas prepoznaju.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/dnatatravel/
dnata Travel dnatatravel 27 Oct 2020, 10:52
🌟 9 days left to go 🌟 With availability over the upcoming long weekend and UAE National Day, our Grand Hyatt Dubai… https://t.co/BhwUVEeo6K
dnata Travel dnatatravel 26 Oct 2020, 11:20
dnata Travel’s Ten Days of Deals starts now! Our in-house travel experts have hand-picked their top ten Dubai stayc… https://t.co/jplCQqLWlF
dnata Travel dnatatravel 24 Oct 2020, 10:28
Come and dream with us! Where in London will you go to first once the travel restrictions are made easier? Leave yo… https://t.co/SvymwQs78M
dnata Travel dnatatravel 22 Oct 2020, 13:14
Traditional Maldives meets modern design at Sun Siyam Olhuveli, with accommodations ranging from Maldivian-inspired… https://t.co/TbOo157JC7
dnata Travel dnatatravel 21 Oct 2020, 15:07
Do you miss traveling to London? Let us know your most favourite place to visit in London by commenting below…… https://t.co/2GGiBwXprM

Kontakt

dnata d.o.o.

Omladinskih brigada 90d, Airport City, zgrada Kamelija, Beograd, Srbija

BEGCareers@dnata.com

www.dnata.com

  +381 11 7455264​      
Facebook
Twitter