Dnata
Dnata

Dnata

Reconnecting a Better World

O kompaniji

Kao članica Emirates Group, dnata je osnovana u Dubaiju 1959. godine, a danas je jedan od najvećih globalnih pružalaca usluga u avio-industriji i u oblasti turizma. Gound handling, kargo, ketering i travel su oblasti poslovanja na kojima je u okviru kompanije dnata angaživano 39.000 zaposlenih širom sveta.


Beogradski tim posluje u okviru divizije dnata Travel i okuplja blizu 400 profesionalaca na poslovima korisničke podrške putnicima najrenomiranijih svetskih avio-kompanija, kao i zastupanja turističkih brendova dnata Travela kao što su Gold Medal, CGS, Travel Republic, Yalago.
ZAŠTO BAŠ MI?

DOBAR TIMSKI DUH
U kompaniji negujemo timski rad, zalaganje za zajedničke ciljeve, međusobno poštovanje i saradnju. A kada je energija dobra, rezultati ne izostaju. Mi naše ostvarujemo tako što pružamo najbolje korisničko iskustvo i najkvalitetniju uslugu našim klijentima.

ZDRAVA KOMUNIKACIJA
Od prvog kontakta prilikom procesa zapošljavanja, pa sve do uspešne integracije u jedan od naših timova, svakom novom kolegi pružamo toplu dobrodošlicu i kolegijalnu podršku. Zdrava komunikacija unutar tima je osnova za prevazilaženje svakog poslovnog izazova. Zato negujemo atmosferu u kojoj zaposleni komuniciraju otvoreno, srdačno i neposredno.  

PROFESIONALNI RAZVOJ
Angažovanjem na poslovima u korisničkoj podršci ulazite u svet turističke industrije gde se upotreba svetskih jezika podrazumeva. Aktivnim korišćenjem jezika kojim već vladate unapredićete nivo znanja i fluentnosti, a ujedno i steći iskustvo u oblasti pružanja usluga klijentima. Vaš profesionalni razvoj biće podržan kvalitetnim obukama, učešćem u razvojnim programima, rotacijama, a mogućnost za karijerno napredovanje ostvarujete kroz sistem internih promocija.

EKIPA ZA KAFU
Mi smo tim u kojem se zna ko se kako zove, kada mu je rođendan i šta voli da čita. Lepo je kada radno mesto deliš sa ljudima sa kojima želiš da provodiš vreme i van posla.
 
Ako deliš iste vrednosti, apliciraj na naše konkurse i pridruži nam se!

Beneficije

Proces selekcije

dnata Beograd je otvorena za saradnju sa talentovanim i motivisanim ljudima koji žele da daju doprinos tome da ostanemo najcenjeniji servis provajder u avio-industriji na svetu.

 

Želimo dobrodošlicu svim kandidatima zainteresovanim da se uključe u naš proces selekcije, koji uobičajeno sadrži proveru tehničkih veština i intervju baziran na proveri kompetencija. 

Provera tehničkih veština dizajnirana je tako da prepozna i proceni razvijenost specifičnh veština i znanja potrebnih za konkretnu poziciju. Vrši se u formi testiranja, dok je cilj intervjua procena traženih kompetencija, kao i jedinstvenih potencijala koji donosi svaki kandidat.


U zavisnosti od pozicije, i drugi oblici asesmenta mogu biti uključeni u proces selekcije.


Naše opredeljenje je kvalitetno iskustvo kandidata, te zbog toga procesu pristupamo na transparentan način i u njemu primenjujemo fer tretman, uz visoko uvažavanje svakog pojedinca.


 

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
15
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Omladinskih brigada 90d, Airport City, zgrada Kamelija, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21188506

PIB

109469819

Broj zaposlenih

251 - 500