Nagrada PKS našem Elixir Prahovo za 60 godina tradicije

Elixir Group

05. April 2021. 14:15

E

Za očuvanje tradicije hemijske industrije duge 60 godina naša članica Elixir Prahovo dobila je jubilarnu nagradu Privredne komore Srbije.

Nagradu su Ljubi Stojčiću, direktoru prahovskog Elixira i Maji Radulović, zamenici direktora, uručili Dejan Tošić, direktor RPK Zaječar i Milan Badivuk, koordinator za industriju.

Oni su čestitali veliki jubilej zaposlenima, istakli dosadašnju dobru saradnju Elixir Prahova sa Privrednom komorom Srbije i Regionalnom PK u Zaječaru, pružajući podršku daljem razvoju našeg sistema.

- Ovo je nagrada svim zaposlenima u Elixiru – nagrada za trajanje, kontinuitet, posvećenost i angažovanje koji su doprineli očuvanju tradicije hemijske​ industrije u Prahovu u proteklih šest decenija – poručio je Ljuba Stojčić, direktor Elixir Prahova.

Naša članica Elixir Prahovo nastavljač je duge tradicije nekadašnjeg hemijskog giganta IHP Prahovo i danas zapošljava više od 750 radnika.

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.