Dve nagrade Privredne komore Srbije za Elixir Group

Elixir Group doo

05. April 2021. 14:17

E

Elixir Group dobitnik je nagrade Privredne komore​ Srbije za poslovni uspeh u 2020. i  jubilarne nagrade RPK Kolubarskog i Mačvanskog okruga za kontinuitet u poslovanju. Nagrade je Darku Vukoviću, finansijskom direktoru Elixir Group, tokom posete ovoj kompaniji, uručio Stanko Marković, direktor Regionalne privredne komore Kolubarskog i Mačvanskog okruga.

- Tridesetogodišnji kontinuitet u radu je samo po sebi veliki uspeh, čestitam vam na tome. Inicirali smo da ELixiru pripadne i nacionalna nagrada za poslovni uspeh u 2020. godini, jer to vaši uspesi u radu zavređuju.

Godinama već postižete izuzetne rezultate, zato smo veoma srećni što su ove nagrade u pravim rukama – rekao je Marković.

Domaćini su naglasili da je, u skladu sa epidemiološkom situacijom, prioritet broj jedan očuvanje zdravlja zaposlenih, proizvodnje i radnih mesta. Osim toga, u prošloj godini Elixir Group je, uz redovne aktivnosti na polju društvene odgovornosti, solidarnost sa zajednicom iskazao i donacijom od 30 miliona dinara za nabavku respiratora i očuvanje stabilnosti zdravstvenog sistema.

- Elixir Group posvećeno radi na ostvarenju svoje poslovne vizije, uz aktivan i odgovoran odnos prema zajednici. Uspeli smo da ostvarimo planove i u prošloj veoma teškoj godini, zadržavamo nivo investicija i pokrećemo nove, velike projekte. Nastavljamo  i društveni angažman, pa smo na poziv Srpskog filantropskog foruma, u saradnji sa PKS, ovu godinu počeli pružanjem finansijske pomoći žiteljima Petrinje nastradalim u zemljotresu koji je zahvatio ovo područje – naglasio je Darko Vuković, finansijski direktor Elixir Group.

Uručenju nagrade prisustvovali su Biljana Vukomanović, koordinator sektora usluga RPK, a u ime Elixira Margareta Musić, direktor Elixir Fondacije i Jelena Mirković, menadžer centralne administracije Grupe. Na sastanku se govorilo i o različitim inicijativama u kojima je važna saradnje komore sa privredom, kao i o dosadašnjim aktivnostima koje doprinose boljoj povezanosti poslovnog sektora sa predstavnicima PKS.

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.