Grundfos Srbija d.o.o.
Grundfos Srbija d.o.o.

Grundfos Srbija d.o.o.

Dobri ljudi, jednakost i razvoj

O kompaniji

Kompanija Grundfos počela je sa radom 2010. godine u Novoj Pazovi, dok se istovremeno radilo na izgradnji potpuno nove fabrike u Inđiji, koja je zvanično otvorena 2012.godine. Danas u Inđiji radi preko 800 ljudi, u izvozno orijentisanoj proizvodnji koja broji više od 40 proizvodnih linija i koja godišnje iz Srbije izveze preko 4 miliona pumpi na tržišta širom sveta.

Grundfos u Inđiji proizvodi pumpe iz četiri različitih segmenata proizvoda. Cirkularne pumpe koriste se za grejne i sanitarne sisteme sa cirkulacijom vode. Ovo je jedan od najuspešnijih proizvoda Grundfosa sa kojim pokrivamo 50% svetskog tržišta. Zajedno sa ovom pokrenuta je I proizvodnja proizvoda namenjen za domaće otpadne vode nazvana Sololift2. SCALA2 je takodje proizvod koji se koristi u domaćinstvu,  buster pumpa koja omogućava konstantan pritisak u celom domaćinstvu, bez obzira koliko česmi otvorite.
Na kraju IWC su proizvodi koji predstavljaju sklop koji je integrisan u kotlove. 
Pored ambicije da bude lider na svetskom tržištu, vodeći cilj kompanije Grundfos je da svojim primerom pokaže da su bezbednost, zaštita životne sredine i društveno odgovorno poslovanje od krucijalne važnosti za njen uspeh.

Od marta 2018.godine, u sklopu Grundfosa u Srbiji imamo i globalni tim - napredno odeljenje, koje se zove odeljenje Naprednih proizvodnih tehnologija. Na tu činjenicu smo posebno ponosni jer to govori o poverenju Grundfosa u naš inženjerski kadar. U najvećoj meri bave se optimizacijom procesa, procesima simulacije i obradom podataka od strateškog značaja za ceo Grundfos. Njihov glavni zadatak jeste da odgovore na pitanje kako najbolje proizvesti renomirane Grundfosove proizvode. 

Prodajni sektor kompanije Grundfos u Srbiji posluje više od 15 godina, a smešten je u Airport city-iju, modernom poslovnom prostoru na Novom Beogradu. U prodajnom timu rade kolege sa dugogodišnjim lokalnim i internacionalnim iskustvom vezanim za prodaju, servisnu i tehničku podršku, koji pokrivaju tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije. Na ovim tržištima izgrađena je mreža ovlašćenih distributera koji obezbeđuju brzu isporuku proizvoda do krajnjeg korisnika, kao i usluge autorizovanih servisnih partnera koji omogućavaju rešavanje servisnih intervencija u najkraćem mogućem roku. 

Grundfos vrednosti su duboko utemeljene u poslovanje kompanije i čine čvrst temelj za dalji razvoj kompanije. Trudimo se da poslujemo na odgovoran i maksimalno održiv način. Otvoreni smo i od poverenja, jer radimo ono što kažemo i kažemo ono što radimo. Uz održivost, naš fokus uvek je usmeren na ljude, jer mi smo naši ljudi. Vrednosti stvaramo i negujemo kroz odnose sa kupcima, dobavljačima i ostalim zainteresovanim stranama. Nezavisni smo. I za nas, profit je sredstvo rasta, ne cilj sam po sebi.  

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

Kako izgleda proces regrutacije i selekcije u Grundfosu? 

Sam proces započinjemo objavljivanjem oglasa za otvorenu poziciju. Aktuelne oglase za Grundfos možete pratiti na sjatu Infostud, LinkedIn-u ili Grundfosovoj karijernoj stranici. 

Koraci u procesu selekcije razlikuju se u zavisnosti od pozicije. Nakon što dobijemo tvoju prijavu, proveravamo da li ispunjavaš uslove konkursa. Ukoliko procenimo da poseduješ određene veštine i da si kvalifikovan za poziciju za koju si se prijavio, bićeš kontaktiran od strane našeg regrutera kako bi obavili online ili telefonski intervju. 

Veoma nam je važno da ti predstavimo uslove i zahteve pozicije, kako bi bili sigurni da su tvoja i naša očekivanja usklađena. Imaćeš takođe priliku da nam postaviš pitanja i saznaš više o tome šta možeš da očekuješ od Grundfosa. 

Sledeći korak, ili drugi krug intervjua, podrazumevao bi razgovor sa regruterom i stručnim kolegama iz tima za koji je oglas raspisan. Težimo da se upoznamo sa selektovanim kandidatima i procenimo da li negujemo iste vrednosti. Ukoliko se odlučimo za tebe, kontaktiraćemo te sa namerom da ti predstavimo uslove rada i benefite koje Grundfos obezbeđuje za svoje zaposlene, ali i dogovorimo oko početka rada. Kandidati koji nisu izabrani, putem maila dobiće obaveštenje da je proces selekcije za njih završen. Biografije svih kandidata koji su se prijavili, na bilo koji naš oglas, ostaju u našoj bazi kandidata čime su već na korak bliže da budu kontaktirani za poziciju koja vise odgovara njihovom profilu.

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Adresa

Obilazni put Sever 21, Indjija, Srbija

Kontakt
Matični broj

20510447

PIB

106002519

Broj zaposlenih

501 - 1000