Grundfos Srbija d.o.o.

Grundfos Srbija d.o.o.

Poslovi

Simulation Engineer

Inđija

rok 08.12.2020.

Category Manager

Inđija

rok 07.12.2020.

Sales Coordinator

Inđija

rok 05.12.2020.

Foreign Trade Specialist

Inđija

rok 05.12.2020.

Snaga grupacije

O nama

Kompanija Grundfos počela je sa radom 2010. godine u Novoj Pazovi, dok se istovremeno radilo na izgradnji potpuno nove fabrike u Inđiji, koja je zvanično otvorena 2012.godine. Danas u Inđiji radi 800 ljudi, u izvozno orijentisanoj proizvodnji koja broji više od 30 proizvodnih linija i koja godišnje iz Srbije izveze preko 4 miliona pumpi na tržišta širom sveta.

Grundfos u Inđiji proizvodi pumpe iz četiri različitih segmenata proizvoda. Cirkularne pumpe koriste se za grejne i sanitarne sisteme sa cirkulacijom vode. Ovo je jedan od najuspešnijih proizvoda Grundfosa sa kojim pokrivamo 50% svetskog tržišta. Zajedno sa ovom pokrenuta je I proizvodnja proizvoda namenjen za domaće otpadne vode nazvana Sololift2. SCALA2 je takodje proizvod koji se koristi u domaćinstvu,  buster pumpa koja omogućava konstantan pritisak u celom domaćinstvu, bez obzira koliko česmi otvorite.
Na kraju IWC su proizvodi koji predstavljaju sklop koji je integrisan u kotlove. 
Pored ambicije da bude lider na svetskom tržištu, vodeći cilj kompanije Grundfos je da svojim primerom pokaže da su bezbednost, zaštita životne sredine i društveno odgovorno poslovanje od krucijalne važnosti za njen uspeh.

Od marta 2018.godine, u sklopu Grundfosa u Srbiji imamo i globalni tim - napredno odeljenje, koje se zove odeljenje Naprednih proizvodnih tehnologija. Na tu činjenicu smo posebno ponosni jer to govori o poverenju Grundfosa u naš inženjerski kadar. Trenutno ovaj tim broji više od 20 kolega, i taj broj kontinuirano raste. U najvećoj meri bave se optimizacijom procesa, procesima simulacije i obradom podataka od strateškog značaja za ceo Grundfos. Njihov glavni zadatak jeste da odgovore na pitanje kako najbolje proizvesti renomirane Grundfosove proizvode. 

Prodajni sektor kompanije Grundfos u Srbiji posluje više od 15 godina, a smešten je u Airport city-iju, modernom poslovnom prostoru na Novom Beogradu. Prodajni tim broji 19 kolega sa dugogodišnjim lokalnim i internacionalnim iskustvom vezanim za prodaju, servisnu i tehničku podršku, koji pokrivaju tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije. Na ovim tržištima izgrađena je mreža ovlašćenih distributera koji obezbeđuju brzu isporuku proizvoda do krajnjeg korisnika, kao i usluge autorizovanih servisnih partnera koji omogućavaju rešavanje servisnih intervencija u najkraćem mogućem roku. 

Grundfos vrednosti su duboko utemeljene u poslovanje kompanije i čine čvrst temelj za dalji razvoj kompanije. Naše vrednosti izražene su kroz koncept BE THINK INOVATE. Trudimo se da poslujemo na odgovoran i maksimalno održiv način. Otvoreni smo i od poverenja, jer radimo ono što kažemo i kažemo ono što radimo. Uz održivost, naš fokus uvek je usmeren na ljude, jer mi smo naši ljudi. Vrednosti stvaramo i negujemo kroz odnose sa kupcima, dobavljačima i ostalim zainteresovanim stranama. Nezavisni smo. I za nas, profit je sredstvo rasta, ne cilj sam po sebi.  

Zašto mi?

Kako izgleda proces regrutacije i selekcije u Grundfosu?

Sam proces započinjemo objavljivanjem oglasa za otvorenu poziciju. Aktuelne oglase za Grundfos možete pratiti na sjatu Infostud, LinkedIn-u ili Grundfosovoj karijernoj stranici:
https://www.grundfos.com/rs/about-us/career/jobs 
Koraci u procesu selekcije razlikuju se u zavisnosti od pozicije. Nakon što dobijemo tvoju prijavu, proveravamo da li ispunjavaš uslove konkursa. Ukoliko procenimo da poseduješ određene veštine i da si kvalifikovan za poziciju za koju si se prijavio, bićeš kontaktiran od strane našeg regrutera kako bi obavili online ili telefonski intervju. Veoma nam je važno da ti predstavimo uslove i zahteve pozicije, kako bi bili sigurni da su tvoja i naša očekivanja usklađena. Imaćeš takođe priliku da nam postaviš pitanja i saznaš više o tome šta možeš da očekuješ od Grundfosa. Sledeći korak, ili drugi krug intervjua, podrazumevao bi razgovor sa regruterom i stručnim kolegama iz tima, za koji je oglas raspisan. Težimo da se upoznamo sa selektovanim kanidatima i procenimo da li negujemo iste vrednosti. 
Ukoliko se odlučimo za tebe, kontaktiraćemo te sa namrom da ti predsatvimo uslove rada i benefite koje Grundfos obezbeđuje za svoje zaposlene, ali i dogovorimo oko početka rada. 
Kandidati koji nisu izabrani, putem maila dobiće obaveštenje da je proces selekcije za njih završen. Biografije svih kandidata koji su se prijavili, na bilo koji naš oglas, ostaju u našoj bazi kandidata čime su već na korak bliže da budu kontaktirani za poziciju koja vise odgovara njihovom profilu.  

Naši zaposleni

Igor Bojanić, Specijalista za automatiku

U kompaniji Grundfos radim već osam godina. Počeo sam kao operater u proizvodnji, ali moja velika ljubav prema alatima i tehnici uvek me je inspirisala da se angažujem više, da svaki dan naučim nešto novo, a Grundfos je bio odlično mesto za to. Više od šest godina sam deo tima za Održavanje, a od prošle godine radim kao Specijalista za automatiku. Proizvodnja je živ proces, pun izazova, ali dobra organizacija i moje kolege iz održavanja, čine da posao uvek bude urađen na vreme.​ Grundfos je jedna velika i energična organizacija. Dajte sebi malo vremena da to uvidite i budite znatiželjni.  Multikulturalnost je nešto što odlikuje Grundfos. 


Marija Glišić, Inženjer proizvodnih tehnologija

U kompaniji Grundfos zaposlila sam se nakon završetka osnovnih i master studija na Mašinskom fakultetu, kao asistent u proizvodnom inženjeringu. Uz kolege, koje su mi bile konstantna podrška i motivacija, veoma brzo sam stekla određena znanja i veštine. Zahvaljujući stečenom znanju ali i želji za konstantnim razvojem, dobila sam priliku da radim kao Inženjer, odgovoran za proizvodnu liniju – Scala 2. 
​Posebna vrednost Grundfosa za mene jeste kultura koja neguje saradnju i podršku među kolegama. Svakodnevno smo u prilici da pomažemo jedni drugima, i iz primera dobrih praksi izvučemo nova saznanja.

Dušan Savić, Specijalista proizvoda

Živimo u svetu koji je veoma dinamičan i gde klimatske promene igraju veoma važnu ulogu u procesu donošenja odluka. Nove trendove, kao i zahteve okoline, pratimo svakodnevno. Moj doprinos, kao i doprinos mog tima ogleda se kroz upravljanje portfolia proizvoda, odnosno kreiranje rešenja sa fokusom na energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine kroz ceo životni ciklus. Ponosan sam što sam deo tima koji kreira takva rešenja. 
​Posmatrajući izazove sa kojima se planeta suočava, često pomislimo da ne možemo uticati na svet oko nas. U Grundfosu možeš. Kada je u svrsi kompanije utkana briga o vodi i zaštiti životne sredine, tada svaki izazov i uloženi napor predstavljaju zadovoljstvo. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Kontakt

Grundfos Srbija d.o.o.

Obilazni put Sever 21, Indjija, SRBIJA

grundfossrbija@grundfos.com

www.grundfos.rs

022/367-300 
Facebook
Twitter