Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Keprom Grupa (Keprom, Aksa, K-Pharma)

Keprom Grupa (Keprom, Aksa, K-Pharma) logo
Magistratski trg 4 (sediste u Viline Vode 47/III); 11000 Beograd
Beograd
Srbija
501-1000
101823576
06746284

Keprom Grupa (Keprom, Aksa, K-Pharma)


Kompanija Keprom svoje poslovanje započela je 1994. godine kao maloprodaja proizvoda za bebe i malu decu, da bi od 2001. godine delokrug poslova proširila na uvoz i distribuciju.

Danas je Keprom jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i malu decu u Srbiji, dok je udeo na tržištu medicinske opreme i kozmetičkih proizvoda u stalnom porastu.

U svojoj veleprodajnoj ponudi Keprom ima više desetina brendova koje samostalno uvozi i brendova za koje je poddistributer sa preko 3000 artikala.

Svojim poslovnim operacijama Keprom je prisutan na celoj teritoriji Srbije. Preko svojih regionalnih predstavnika Keprom samostalno pokriva oko 1100 kupaca sa oko 1900 prodajnih mesta u zemlji. U kompaniji, zajedno sa sestrinskom firmom Aksa d.o.o. koja se bavi maloprodajom proizvoda za bebe i malu decu, radi oko 600 zaposlenih. Aksa d.o.o. je jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji sa preko 10000m² prodajnog prostora u velikim srpskim gradovima.

Iza Keproma stoji 26 godina uspešnog poslovanja. Nastojaćemo da i dalje zadovoljavamo potrebe naših klijenata i dobavljača, kvalitetnim proizvodima i uslugama, koristeći sve svoje ljudske i organizacijske resurse.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Keprom grupa smatra da su zaposleni ključ uspeha njihovog poslovanja i smatra ih svojom pokretačkom snagom. Iz tog razloga, imamo za cilj da izvršimo transparentnu i adekvatnu regrutaciju, selekciju i izbor najboljih kandidata koji će se uklopiti u naš tim.

U skladu sa specifičnim zahtevima pozicija za koje kandidati konkurišu, proces selekcije se prilagođava, odnosno dopunjuje različitim vrstama intervjua, testova, centrima procena.

Proces selekcije započinje prijavom kandidata na naš sistem na kome se nalaze oglašene otvorene pozicije. Nakon toga se pristigle prijave selektuju tako što se traže ključne informacije koje se odnose na uslove konkursa i prethodno radno iskustvo, veštine i obrazovanje.

U zavisnosti od pozicije, nekad je telefonski intervju korak koji prethodi zakazivanju prvog intervjua. Telefonski intervju je pogodan za dobijanje najvažnijih informacija o kandidatu, kao i samo informisanje kandidata o konkretnoj pozciji i uslovima rada.

Kandidati koji zadovoljavaju uslove konkursa bivaju pozivani na prvi krug razgovora koji se obavlja sa Specijalistom za regruataciju i selekciju i rukovodiocem novozaposlenog.

U zavisnosti od zahteva pozicije, kandidati koji su prošli prvi krug razgovora mogu realizovati različita testiranja kao što su: kognitivni testovi, logički testovi, testovi znanja, testovi ličnosti. U skladu sa specifičnim zahtevima pozicije za koju kandidat konkuriše, proces selekcije uključuje i grupne diskusije i studije slučajeva.

Završni krug selekcije se obavlja sa kolegama iz HR službe i rukovodicem sektora u kome se traži novi kolega/koleginica.

Na kraju procesa selekcije, svi prijavljeni kandidati bivaju blagovremeno obavešteni o ishodu konkursa.

Kandidati koji zadovolje sve kriterijume selekcije dobijaju ponudu za posao ili mogu ostati u našoj bazi kandidata i biće kontaktirani kada se otvori ista ili slična radna pozicija.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.