„GENERACIJA 2018ˮ DOBILA ŠANSU ZA RAZVOJ KARIJERE

Mercator S

28. Maj 2018. 14:37

M
Među više od 250 prijavljenih kandidata, odabrano je 13 studenata Ekonomskog, Saobraćajnog i Poljoprivrednog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka i Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS ComTrade, koji će dobiti priliku da svoja znanja usavršavaju u okviru programa „Generacija 2018ˮ, koji organizuje kompanija Mercator-S.
Ovom prilikom prisutnima su se obratili profesori sa ovih fakulteta koji su zajednički istakli značaj praktičnog obrazovanja i ukazali na njegovu važnost u trenutku kada studenti izlaze iz školskih klupa.
Mercator-S, kao društveno odgovorna kompanija, godinama unazad sprovodi programe stručnog usavršavanja za mlade. Studenti koji su deo programa Generacija 2018 svoja znanja će usavršavati u područjima marketinga, tradinga, veleprodaje, logistike, finansija i IT. Pored velikog broja fakulteta, kompanija sarađuje i sa više od 35 srednjih škola odakle je više od 400 đaka svake godine uključeno u programe dualnog obrazovanja i stručne prakse.

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.