Metro Cash & Carry d.o.o.-logo

Metro Cash & Carry d.o.o.

Mi smo kuća dobrih i vrednih ljudi - METRO je pouzdana i stabilna kompanija u kojoj se osećamo dobro i možemo da napredujemo

Metro Cash & Carry d.o.o.-bg

O kompaniji

METRO Cash & Carry Srbija pripada internacionaloj METRO AG Grupi, zastupljenoj u 24 zemlje sa blizu 700 radnji širom sveta. Naša misija je da podržimo biznise malih i srednjih preduzetnika, pre svega iz HoReCa i trgovinskog sektora, što nas čini jedinsvenim na tržištu u Srbiji od Palića do Niša. Ove godine smo ušli u 16. godinu uspešnog poslovanja u našoj zemlji, izgrađenu na timskom radu i zajedničkoj usmerenosti na to da našim kupcima obezbedimo dobru uslugu, prilagođenu baš njima i njihovim potrebama. METRO je kuća dobrih i vrednih ljudi, koju čini tim od 1200 zaposlenih u 7 gradova - Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu i Paliću, posvećenih uspehu naših kupaca. Mi smo poslodavac koji poštuje sva pravila, zakonska i kompanijska, i svojim zaposlenima pružamo stabilna i redovna primanja, plaćen prekovremeni rad, dane za odmor i zdravstvenu zaštitu. Imaćete priliku da radite i napredujete u prijatnoj atmosferi, u radnjama, na našoj distributivnoj platformi ili u direkciji.

Beneficije

Fleksibilno radno vreme

Rad od kuće

Obezbeđen parking

Obezbeđena oprema za rad

Godišnji odmor i slobodni dani

Nagrade, bonusi, pokloni

Edukacija, profesionalni razvoj

Timska druženja

Proces selekcije

U zavisnosti od toga da li ste se prijavili za neku od pozicija u našim radnjama, distributivnoj platformi ili direkciji, proces selekcije kroz koji ćete proći se u nekoj meri razlikuje:

Naše kolege u HR-u će detaljno proučiti Vaš CV sa ciljem da se informišu o Vašem dosadašnjem radnom iskustvu, kao i veštinama koje posedujete, a koje su važne u kontekstu pozicije za koju ste se prijavili i ovo je univerzalna praksa za sve pozicije. Pri pregledu CV-jeva nam je važno da navedete ime kompanije u kojoj ste radili, ime pozicije ili pozicija na kojima ste radili u toj kompaniji, i koliko vremena ste proveli na svakoj od tih pozicija. Ako ste konkretni pri opisu radnih zadataka koje ste obavljali, to dodatno pomaže našem HR-u da proceni kako se Vaša dosadašnja iskustva uklapaju u zaduženja i prirodu posla na željenoj poziciji.

Nakon što smo iz informacija iz CV-ja procenili da se Vaše dosadašnje iskustvo i veštine uklapaju u profil osoba koje tražimo za datu poziciju, naše kolege iz HR-a će Vas pozvati telefonom ili kontaktirati na neki drugi način da dodatno popričaju sa Vama i zakažu razgovor, tj. intervju.

Za pozicije u direkciji, u zavisnosti od pozicije, razgovoru za posao može da prethodi i neka vrsta online evaluacije ili testa, kojima pristupate preko linka koji ćete dobiti od našeg HR-a. Zavisno od toga u kojoj meri Vaš CV odgovara profilu osobe koju tražimo i rezultatima koje ste pokazali na online testu, naš HR će Vas pozvati da zakaže intervju.

Razgovor ili intervju je prilika gde se Vi kao kandidat bolje upoznajete sa našom kompanijom i konkretnom pozicijom za koju ste se prijavili, a naš tim (koji predstavlja HR ili tandem HR i menadžer, obično Vaš budući šef) ima priliku da Vas upozna nezavisno od informacija koje ste naveli u svom CV-ju. Možete da očekujete pitanja koja Vas navode da detaljnije opišete svoje dosadašnje iskustvo i razloge zašto ste poslali svoju prijavu za datu poziciju, kao i to da li ste upoznati sa time čime se METRO bavi, i pitanja koja se tiču nekih situacija koje se često dešavaju na poziciji za koju ste se prijavili, a sa kojima ste se možda do sada već susretali. Cilj ovih pitanja je da razumemo situacije u kojima ste se nalazili, i motivaciju i logiku kojom ste se vodili pri rešavanju tih situacija, te nam je važno da budete što konkretniji pri davanju primera i detaljno opišete kako i zašto ste postupali u datoj situaciji.

Ako ste tokom intervjua sa HR-om imali prilike da se upoznate i sa svojim budućim šefom u čijem timu biste radili, ovde se proces selekcije približio samom kraju - ponekad, međutim, naš HR obavlja razgovore nezavisno od menadžera, te će Vas naknadno pozvati da zakaže poseban razgovor između Vas i budućeg šefa ili tima.

Proces se završava tim poslednjim razgovorom gde ste imali prilike da se upoznate sa organizacijom, timom i svojim budućem rukovodicem, i ostaje još da naš tim zajednički razmotri sve utiske - kvalifikacije, veštine, dosadašnje iskustvo svakog kandidata i opšti utisak svih osoba koje su videli na intervjuu - i donesu odluku koji kandidat se najbolje uklapa u tim i poziciju koju bi preuzeo.

Naš HR će Vas obavestiti o odluci i ukoliko se tim nije odlučio za Vas, obrazložiti koji su utisci bili presudni, gde ste bili dobri, a koja iskustva i veštine ste mogli bolje da istaknete u cilju da ostavite što bolji utisak.

Važno nam je da proces selekcije bude što prijatnije iskustvo za Vas kao kandidata i da na osnovu utisaka tokom ovog procesa poželite ponovo da se prijavite na neku od naših pozicija u budućnosti, tako da Vas ohrabrujemo da date svoje komentare, predloge i kritike našem HR-u tokom bilo kog koraka u selekciji.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Krugovi selekcije

3kruga

Kompanijski brendovi

METRO Chef-logo

METRO Chef

„VRHUNSKI I PAŽLJIVO ODABRANI SASTOJCI ZA MENE SU IZUZETNO VAŽNI. ZATO VOLIM DA KUPUJEM METRO ROBNE MARKE, POSEBNO METRO CHEF.“ Chef Christian Krüger

METRO Chef asortiman nudi sve što je neophodno za Vašu kulinarsku strast. Vrhunskog kvaliteta, METRO Chef artikli predstavljaju širok izbor namirnica priznatih domaćih i stranih proizvođača. 

METRO Chef asortiman proizvoda odlikuju vrhunski sastojci, koje su pažljivo birali  pasionirani lokalni i svetski gastronomski stručnjaci. Namirnice koje prave razliku u kvalitetu pripremljenog obroka i brend namenjen svakome ko svojom kulinarskom kreativnošću želi da obogati svet oko sebe i za najbolju cenu dobije najbolji kvalitet.

Izaberite METRO Chef proizvode i zadovoljite svoju kulinarsku strast. 

METRO Premium-logo

METRO Premium

METRO Premium je tu da obogati Vaša kulinarska iskustva sa izvsnom hranom, koja će Vas oduševiti i pružati Vam dalju inspiraciju.

METRO Premium razume da njegovi kupci žele da budu ponosni na proizvode koje koriste, počaste i impresioniraju svoje goste sa fantastičnom hranom za specijalne prilike. Ova marka je za sve kupce koji žele da putem najkvalitetnijih sastojaka iskuse, ili drugima pruže, kulinarska iskustva bez premaca.

METRO Professional-logo

METRO Professional

„METRO PROFESSIONAL GASTRO OPREMA, PRIBOR I ALATI SU IZUZETNO POSTOJANI I IZDRŽIVI, VEOMA KVALITETNI I NAPRAVLJENI OD VRHUNSKIG MATERIJALA, KOJI OSIGURAVAJU POUZDANOST I LAKO UPRAVLJANJE." Milica Aleksić, rukovodilac HoReCa centra

METRO Professional asortiman neprehrambenih proizvoda garantuje pouzdanost i efikasnost rada vrhunskih kuvara u profesionalnoj i savremeno opremljenoj kuhinji. Artikli vrhunskog kvaliteta i praktične izrade nude sveobuhvatan program profesionalne ugostiteljske opreme, pribora i alata neophodnih za kvalitetnu i efikasnu pripremu jela, kao i praktično opremanje moderne kuhinje. METRO Professional, ukratko, predstavlja kompletno rešenje za svakog profesionalnog gastronoma, na jednom mestu.

Aro-logo

Aro

„ŽELJA NAM JE DA I NAŠI KUPCI BUDU ZADOVOLJNI PONUDOM SVEŽEG VOĆA I POVRĆA, KOJU UGLAVNOM NABAVLJAMO U METROU.“ Dario Maroš, vlasnik lanca s.t.r. „Vrba“

Aro brend je namenjen onima koji žele najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda. Ova robna marka, najduže zastupljena na tržištu Srbije, nudi izuzetno širok i raznovrstan asortiman  proizvoda, u kojem najveći udeo čini prehrana. Aro ponuda zadovoljava sve osnovne potrebe svojih potrošača, a čini je veliki broj artikala - čak 1.200. Veći deo asortimana se proizvodi u Srbiji, ali u ponudi je i veliki broj artikala proizvedenih u Nemačkoj, Italiji, Francuskoj i Makedoniji. Omiljeni je brend trgovaca, izuzetno popularan, kome se kupci iznova vraćaju, što govori u prilog njegovom odličnom kvalitetu i pristupačnim cenama.

Fine Life-logo

Fine Life

FINE LIFE - HRANA ZA IZBALANSIRAN ŽIVOT 

METRO robna marka Fine Life nudi izbor namirnica namenjenih onima koji žele da svoje svakodnevne obroke učine kvalitetnijim i bolje balansiranim. Pažljivo probran asortiman namirnica u manjim pakovanjima prirodnog porekla, bez aditiva, pružiće svakom kupcu nutritivnu vrednost vrhunskog kvaliteta po prihvatljivim cenama.

Fine Life robna marka obuhvata precizno definisan bio-asortiman, duboko-zamrznutih proizvoda, slatkiša i grickalica baziranih na zdravim namirnicama. Fine Life robna marka namenjena je krajnjim potrošačima i kreirana prema njihovim potrebama. 

Rioba-logo

Rioba

RIOBA - NAJBOLJI IZBOR ZA SVAKI UGOSTITELJSKI OBJEKAT 

RIOBA METRO robna marka namenjena je ugostiteljima koji žele da svojim posetiocima ponude samo najkvalitetnije. Ova robna marka pruža sveobuhvatnu ponudu artikala prilagođenih za hotele, restorane i kafee, od najfinije espreso kafe, preko toplih napitaka i ponude za hotelski doručak, do proizvoda za jednokratnu upotrebu. I sve to u porcionim pakovanjima, prema potrebama ugostitelja. Ova robna marka je garancija kvaliteta proizvoda i usluge, po privlačnim cenama, što svaki ugostitelj neprestano teži da ponudi svom gostu.

Sigma-logo

Sigma

SIGMA - SVE ŠTO VAM TREBA ZA KANCELARIJU

METRO robna marka SIGMA nudi izuzetno širok asortiman artikala neophodnih za potpuno i savremeno opremanje kancelarije. SIGMA obuhvata proizvode najboljeg kvaliteta, koji nude funkcionalnost i kompletna rešenja koja znatno olakšavaju svakodnevno poslovanje. SIGMA asortiman proizveden je po najvišim standardima održivosti.

Ovde možete naći zaista sve - od spajalice do stolice - možete pronaći pod ovim raznovrsnim brendom, gde više od 160 artikala, ekskluzivnih kancelarijskih proizvoda pruža odlična rešenja za arhiviranje, pisanje, štampanje ili organizovanje kancelarijskog prostora.

Tarrington House-logo

Tarrington House

TARRINGTON HOUSE - SINONIM ZA ELEGANCIJU

Ako ste neko kome su kuhinja, bašta ili terasa omiljeni delovi doma - Tarrington House asortiman pružiće ovom prostoru posebnu atmosferu i eleganciju. Za sve one koji uživaju u jednostavnoj eleganciji, Tarrington House donosi svetske trendove modernog dizajna, bogat izbor kvalitetnih artikala, izrađenih od prirodnih i industrijskih materijala i aktuelnih boja. Prefinjenost, udobnost i praktičnost u opremanju životnog prostora, za svaku sezonu. Ova METRO robna marka predstavlja odličan primer dobrog balansa između modernog dizajna, funkcionalnosti i atraktivne cene. Pronađite baštenski i nameštaj za terasu koji će spoljni prostor Vašeg doma učiniti prijatnim i udobnim u svakoj sezoni.

Kontakt

Metro Cash & Carry d.o.o.

Metro Cash & Carry d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Auto-put za Novi Sad 120, 11080 Beograd

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

17482700

PIB

102864104

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.