Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Metro Cash & Carry d.o.o.

Metro Cash & Carry d.o.o. logo
Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd
Beograd
SRBIJA
011/37-77-280
> 1000
102864104
17482700

Metro Cash & Carry d.o.o.


METRO Cash & Carry Srbija deo je METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu, koja uspešno posluje već više od 50 godina. 21 milion zadovoljnih kupaca u 35 zemalja sveta izdvaja nas kao prvi izbor onih koji teže postizanju najboljeg za svoj biznis.

Na tržištu Srbije smo od 2005. godine. U našim prodajnim objektima u Beogradu (Krnjača, Zemun i Vidikovac), Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i na Paliću očekuje vas tim od 1250 posvećenih i iskusnih članova.

U našem timu se igra na duge staze - preko 800 zaposlenih u Srbiji su u kompaniji od osnivanja. Ponosni smo na naše međunarodne programe razvoja za profesionalce i menadžere, koji su nam omogućili da prevaziđemo sopstvene granice (Crossing Borders), razumemo šta znači biti partner profesionalaca i upravljati timom od 200 ljudi (METRO Potentials), kako biti lider u održivosti (METRO Sustainable Leadership Program) ili kako tehnologijom unaprediti ugostiteljstvo (METRO Accelerator).

Ukoliko želite da steknete najsavremenija znanja i veštine veleprodaje, kroz karijeru u nabavci, prodaji, odnosu sa kupcima, finansijama i kontrolingu, IT ili HR pošaljite nam kratko motivaciono pismo i CV na hr@metro.rs

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


ŠTA VAM MOŽEMO PONUDITI?

METRO je kompanija koja podstiče talenat. Ukoliko posedujete želju za uspehom i entuzijazam u poslu, ukoliko ste pouzdani, spremni za nove izazove i da otkrivate nove stvari, dobro došli ste.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.