Metro Cash & Carry d.o.o.

Metro Cash & Carry d.o.o.

Poslovi

Kasir

Niš

rok 08.12.2020.

Snaga grupacije

O nama

METRO Cash & Carry Srbija je deo vodeće međunarodne METRO AG kompanije, koja posluje u oblastima veleprodaje i maloprodaje prehrambenih proizvoda u 24 zemlje, i zapošljava 100.000 ljudi širom sveta.
 
Imamo prodajne objekte u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i Paliću, a od 2012. se ponosimo sa jedinstvenim i najsavremenijim HoReCa centrom, koji koristimo za obuke i prezentacije novih proizvoda iz oblasti kulinarstva i ugostiteljstva.

Ove godine slavimo 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji! 

METRO širom sveta radi za milione preduzetnika, a u Srbiji svojim programom Moja radnja dodatno predstavlja pouzdanog partnera malim i srednjim trgovcima. Dan sopstvenog poslovanja je još jedna inicijativa kojom METRO nastoji da podrži samostalne preduzetnike u Srbiji, pre svega u oblasti ugostiteljstva. 
 
Naše poslovanje odlikuju strast prema ljudima – kupcima i zaposlenima – i njihovom uspehu!

METRO u Srbiji danas zapošljava više od 1000 posvećenih i iskusnih profesionalaca u oblastima prodaje, nabavke, logistike, odnosa sa kupcima, komercijale i dostave robe, a više od 200 koleginica i kolega je više od 10 godina sa nama. Mnogi od njih su započeli svoju karijeru još tokom studentskih dana na ulaznim pozicijama u radnji, a danas rukovode velikim timovima i donose strateške odluke za naše poslovanje. 

Bilo da ste neko ko želi stabilan posao i sigurnost, ili neko ko putem omladinskih zadruga želi da se oproba u raznovrsnim oblastima, neko ko pored studija još uvek nema iskustva – a želi da ga stekne putem naših praksi u Direkciji, ili ste već iskusan profesionalac koji želi da razmeni i dopuni svoja znanja i iskustva u internacionalnom poslovnom okruženju:

Pridružite se METRO timu! Čekamo Vas!

Zašto mi?

Naši principi poslovanja

Kao velika, multinacionalna kompanija Metro Cash & Carry ima definisane principe, misiju, viziju. Mada reč principi zvuči pomalo grubo, ipak predstavlja snagu i zvezdu vodilju našeg poslovanja. Oni  predstavljaju naše smernice i vode nas ka ostvarenju glavnog cilja “obezbediti kvalitetne proizvode i poslovna rešenja po najnižim mogućim cenama”.

Budući da smo kompanija koja u kupcima ne vidi samo i isključivo potrošače, već poslovne partnere, čiji biznis treba razumeti, upoznati njihove potrebe i ciljeve, i pomoći im u ostvarenju istih, na prvom mestu nam je Uspeh kupca. Zbog toga naših 1200 zaposlenih vredno radi, kako bismo kupcima obezbedili kvalitetnu uslugu, proizvode, dostavu robe i razvijali se zajedno sa njima. Mi ne radimo za Metro, već za milione preduzetnika širom sveta.

Budući da sa ljudima i preduzetnicima iz okruženja gradimo partnerske odnose, jačamo autentičnost i podstičemo raznolikost, neophodno je obezbediti Saradnju kroz poverenje. Za nas ne postoji diskriminacija i akcenat je uvek na uspostavljanju dugoročne saradnje.

Prilikom izbora poslovnih partnera, dobavljača, zaposlenih, kao i građenja međusobne saradnje, u postavljanju ciljeva i donošenju odluka uvek se vodimo Održivim poslovanjem. Zbog toga nam je jako bitno da odluke, ciljeve i partnere biramo i postavljamo poštujući životnu sredinu, ljudska prava, poslovne, društvene i ekološke standarde. Uzimamo u obzir dugoročan uticaj naših odluka i usaglašavamo sa trenutnim poslovanjem i reakcijama.

Kao kruna održive priče je i novooformljeni Metro Zeleni tim, koji se bavi akcijama zaštite životne sredine i pruža mogućnost angažovanja svim zainteresovanim zaposlenima.

A nakon što proverimo da li je naša ideja održiva, bacamo se na njeno unapređenje, poboljšanje i usavršavanje. Preduzetnišvo ne predstavlja isključivo pokretanje sopstvenog biznisa, već i konstantne inovacije, razvoj, smelost i istraživanje novih i modernih poslovnih prilika, zbog toga konstantno osluškujemo naše kupce i tražimo bolja, efikasnija i kvalitetnija rešenja za njihovo poslovanje – pružamo podršku kroz franšizu “Moja radnja” i edukativni “HoReCa centar”, ali i svakodnevnu komunikaciju i NPS anketu zadovoljstva kupaca.

Borba za mesto Lidera za primer polazi od svakog zaposlenog kao individue, ali i celokupne kompanije, kao velikog tima sa zajedničkom destinacijom. Iako se na tržištu kompanije bore za prvo mesto među kupcima, u toj sveukupnoj trci ne treba zaboraviti na poverenje, transparentnost i otvorenost. Mi se trudimo da razvijamo kako sebe, tako i svoje kolege, usmeravamo, inspirišemo i udružujemo snage u pre svega prijatnoj i zdravoj atmosferi.

Pravo je vreme da nam se pridružiš i ti u zajedničkom koračanju kao ŠAMPIONU NEZAVISNOG BIZNISA!

Naši zaposleni

Nikola Zafirović,
Prodavac - kasir

U METRO sam prvi put došao  2017., preko omladinske zadruge.

Na samom početku sam radio na odeljenju Fresh-a, tačnije na duboko zamrznutom odeljenju, a nakon 9 meseci me je put odveo na odeljenje Pića i na poziciju Prodavac-kasir.  Na poslu često možete da me zateknete kako vozim viljuškar – ili kako jednim okom posmatram rokove, a drugim cene. Neretko nailazim na pitanje: „Da li te bole oči?” Na koje odgovorim: “Bez brige – zar ne vidite da nosim naočare?”

Van posla sam veliki gurman – najviše volim Italijansku hranu i ostala kuvana jela od paste. Volim takođe i da se bavim sportom, vozim bicikl ili igram futbal.

Kompaniju METRO cenim radi fleksibilnosti i sigurnosti, jer kada god mi je to bilo potrebno, bilo od kolega, bilo od nadređenog, svi su mi izlazili u susret.

Elza Arifović,
Kasir

Svoj put u METRO kompaniji sam započela 2018. godine kroz preporuku prijatelja.

 Moj prevashodni zadatak jeste da sve artikle dobro otkucam, kako bi mušterija tačno znala šta je kupila. Kao kasir imam priliku da radim u dinamičnom ritmu, što znači da kada nastupi gužva u toku smene vreme jako brzo prođe i to posao čini jako zanimljivim. U toku radnog vremena, kao kasiri možemo da se suočimo sa mnogim izazovnim situacijama, ali uvek uspemo da ih rešimo uz pomoć dobrih kolega.

Nakon radnog vremena volim da provedem slobodne trenutke sa porodicom i tako što često spremam neke poslastice - od ribe i raznih salata, do priloga od raznih vrsta povrća.

METRO kompaniju volim zato što uvek znam na čemu sam i na koga mogu da se oslonim.

Milica Pandžić,
Rukovodilac kategorije Sezona na treningu

Kompaniji METRO Cash & Carry Srbija sam se pridružila kao praktikant 2016. godine, sa željom da moje zakoračenje u karijeru bude u internacionalnoj kompaniji, koja je prepoznata u svojoj oblasti, što METRO, sa više od 55 godina uspešnog poslovanja, i jeste.

Sektor Nabavke me je privukao najviše zbog smera koji sam završila na fakultetu, te sam smatrala da je ovo prava prilika za mene. Moj najjači utisak bila je pozitivna i prijateljska atmosfera kao i podrška od strane tima u kom sam radila, koju sam dobijala od prvog dana – što se nije promenilo ni danas posle više od 3 godine.

Drago mi je da sam krajem 2019. imala priliku da postanem Rukovodilac kategorije Sezona na treningu, i to baš u okviru kategorije na kojoj sam počela kao apsolvent 2016.

Ukoliko i Vi želite da radite u dinamičnom okruženju, pozitivnoj atmosferi, da zajedno sa kolegama i internacionalnim i lokalnim partnerima dostižete i slavite svoje uspehe, pridružite nam se i postanite deo našeg tima!

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/MetroCashCarrySrbija

Kontakt

Metro Cash & Carry d.o.o.

Auto-put za Novi Sad 120, 11080 Beograd, Beograd, Srbija

hr@metro.rs

www.metro.rs

Facebook
Twitter