Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Mona Fashion DOO

Mona Fashion DOO logo
Dračka 3
Beograd
Srbija
251-500
112088164
21604909

Mona Fashion DOO


Kvalitetno, sofisticirano i moderno prve su asocijacije na pomen našeg brenda, a to su ujedno i vrednosti kojima se svako od zaposlenih vodi.

Kompanija ne pravi kompromise kada je kvalitet u pitanju i tome dugujemo dugotrajnost našeg poslovanja u modnoj industiji. Već 30 godina bavimo se proizvodnjom i prodajom kožnih tašni, kaiševa, novčanika, ali i garderobe od kože i tekstila.

Naša mreža maloprodajnih objekata je razgranata i pored Srbije, prostire se i u Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Kako težimo modernom modelu poslovanja i cenimo vreme svojih potrošača, obezbedili smo i mogućnost brze i jednostavne online kupovine putem web shop-a i mobilne aplikacije.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces regrutacije i selekcije se u izvesnoj meri razlikuje u zavisnosti od pozicije za koju je konkurs raspisan.

Ipak, ono što je zajedničko svakom procesu selekcije, jeste poštovanje kandidata i njegovog uloženog vremena u apliciranje za samu poziciju u našoj kompaniji. Svoje kandidate uvek obaveštavamo o planiranim koracima selekcije i dajemo blagovremenu povratnu informaciju o statustu u procesu odabira osobe koju smatramo najboljim izborom za datu poziciju.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Mona Fashion svojim zaposlenima nudi priliku da rade u dinamičnom okruženju, u kompaniji koja neprestano raste i koja iznova postavlja nove izazove u poslovanju, a sve u cilju očuvanja brenda vodeće modne kuće na našim prostorima.

Mona Fashion svojim zaposlenima daje podsticaj da budu proaktivni, domišljati, kreativni i ambiciozni u planovima i projektima.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.