Nelt Co
Nelt Co

Nelt Co

O kompaniji

Nelt Co d.o.o osnovan je 1992. godine kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Danas je deo organizacionog sistema, Nelt Grupe, i  jedan od najuspešnijih poslovnih sistema u Adria regionu na polju distribucije robe široke potrošnje, duvanskih i farmaceutskih proizvoda, logističkih usluga i trade marketinga. Kompanija je tokom 30 godina poslovanja prerasla u internacionalnu grupaciju koja posluje na 12 tržišta u Evropi i Africi sa više od 5500 zaposlenih.

Nelt Grupa danas posluje sa najvećim svetskim kompanijama kao što su P&G, Mars, Wrigley, Dr. Oetker, Philip Morris, BIC, SC Johnson, i dr.

U Srbiji zapošljava više od 2000 ljudi u distributivno-logističkom centru u Dobanovcima i u regionalnim distributivnim centrima u Subotici, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Užicu i Zaječaru.

Saradnja sa partnerima, velikim domaćim i međunarodnim kompanijama, i sinergija sa njihovim iskustvom i znanjem, kompanijama Nelt Grupe, iz godine u godinu donosi rast i uspeh.

Priznanja

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Beneficije

Proces selekcije

1. Prvi korak koji te deli zaposlenja u Neltu je prijava na konkurs putem našeg sajta. Prilikom prijave bićeš pozvan/a na online testiranje- test ličnosti,test motivacije,test timskih uloga  i sl. koje nam služi kao dodatni alat u proceni, pored tvoje biografije.


2. Nakon pažljivog pregleda svih pristiglih prijava od strane naših regrutera, kandidati koji su prošli u drugi krug biće pozvani na intervju sa našim HR-om. Na intervjuu bismo voleli da saznamo nešto više o tebi, tvojim aspiracijama, a ti ćeš dobiti odgovore na svoja pitanja- jer ne biramo samo mi tebe, već i ti biraš nas.


3. Zavisno od pozicije, treći krug podrazumeva učešće na grupnoj vežbi, zajedno sa drugim kandidatima, kroz koju ćemo moći da steknemo dodatni uvid u tvoje veštine i kompetencije, kao i da vidimo kako razmišljaš i kako funkcionišeš u timu.


4. Finalni korak u procesu selekcije je intervju uživo na kom ćeš se upoznati sa svojim potencijalnim nadređenim i dobiti više informacija o budućem timu, onboardingu i načinu rada.


Transparentnost i objektivnost je ono čime se vodimo u procesu selekcije, te je povratna informacija neizostavni deo ovog procesa i možeš je očekivati nakon svakog kruga.

Ukoliko uspešno prođeš kroz sve krugove, sledi ponuda za zaposlenje koju ti komunicira regruter koji te sve vreme vodio kroz proces selekcije.

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Maršala Tita 226B, 11272 Dobanovci, Srbija

Kontakt
Matični broj

17304712

PIB

100037645

Broj zaposlenih

> 1000