MediGroup
MediGroup

MediGroup

Medigroup. Moja preporuka.

O kompaniji

Postani deo najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u regionu

MediGroup, najveći privatni zdravstveni sistem u regionu, nastao je 2013. godine akvizicijom najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji. Od tada, naš respektabilni tim stručnjaka teži da pruži svojim pacijentima najviši nivo zdravstvene usluge uz najsavremeniju opremu. To činimo u okviru devet domova zdravlja, jedne opšte i tri specijalne bolnice, u tri grada u Srbiji: Beogradu, Novom Sadu i Subotici.

Naš zdravstveni sistem jedina je privatna medicinska kompanija koja funkcioniše kao korporacija, sa profesionalnim menadžmentom, uspostavljenom korporativnom kulturom i uz kriterijume poslovanja koji su doneti iz najboljih inostranih praksi. U našem privatnom sistemu stalno je zaposleno više od 950 stručnjaka, kao i više od 950 konsultanata iz zemlje i sveta. MediGroup konstantno ulaže u edukaciju svojih lekara, medicinskog i nemedicinskog osoblja, ali i predano radi na širenju znanja i iskustva u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih metoda iz različitih grana medicine. Takođe, kontinuirano ulaže u razvoj sistema, opremu i prostor.

U MediGroup-u želimo da omogućimo dostupnost vrhunske usluge i da budemo izbor od poverenja za korisnike, uz pružanje najboljeg korisničkog iskustva. Naša misija je da budemo izvrsni u pružanju sveobuhvatne medicinske nege u cilju postizanja vrhunskog lečenja i visokog zadovoljstva pacijenata, a neke od naših vrednosti su timski rad, poverenje, stručnost, posvećenost i povezanost.

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

I korak - CV - Kada aplicirate za poziciju koja vas interesuje bićete preusmereni na našu platformu za regrutaciju gde prilažete svoj CV.

II korak - Pregled biografija– U ovoj fazi izdvajamo sve kandidate koji odgovaraju postavljenim kriterijumima konkursa.

III korak - Online testiranje - Kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa šaljemo poziv za online testiranje. Testovi su prilagođeni zahtevima radnog mesta i mogu da obuhvataju testove ličnosti, kompetencija ili nekih specifičnih veština.

IV korak - Intervju- Kandidate koji uspešno završe testove, pozivamo na intervju kako bismo se upoznali. Pored toga što želimo da nam detaljnije predstavite vaše kompetencije, iskustvo i motivaciju, bitno nam je i da mi vama predstavimo našu kompaniju, kulturu i vrednosti, kao i zahteve pozicije za koju ste aplicirali. Na intervjuu prisustvuju predstavnik HR sektora kao i menadžer tima za koji smo otvorili poziciju.

V korak - Obaveštenje o zaposlenju- Kada donesemo odluku, kontaktiraćemo vas putem telefona kako bismo vam usmeno (a zatim i pismeno, putem mejla) predstavili ponudu sa detaljno navedenim uslovima rada, kompenzacijama i benefitima. Sve kandidate koji nisu izabrani, a bili su uključeni u proces selekcije, takođe o tome obaveštavamo putem mejla ili telefona.

Dužina trajanja selekcije zavisi od pozicije, ali se uvek trudimo da traje maksimalno mesec dana.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
28
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Milutina Milankovića 3, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17645676

PIB

108297259

Broj zaposlenih

> 1000