OTPočni program

OTP banka
OTP banka
02.02.2022

Program OTPočni namenjen je svim novim članovima našeg tima, kao i njihovim mentorima i menadžerima. Ovaj program ima za cilj da omogući struktuiran, transparentan i efikasan proces mentorstva u okviru onbaording-a novozaposlenog kako na novu poziciju, tako i u celu našu organizaciju.


Novi posao uvek nosi i dozu neizvesnosti i opreza kako ćemo se uklopiti u novo okruženje, snaći sa radnim zadacima, sarađivati sa timom, bez obzira na to da li imamo prethodno iskustvo ili ne. Za tim u koji novozaposleni dolazi, uvođenje novog člana u posao je odgovaran zadatak i takođe je važno da prođe lako i uspešno. Upravo zato, naš OTPočni program podrazumeva da svaki novi član našeg tima, bez obzira na poziciju i sektor u koji dolazi, bez obzira na nivo ekspertize i iskustva, dobije svog mentora koji ga vodi kroz ceo proces. Mentor i menadžer kroz jasno definisanu ulogu mogu da vode i prate proces, a HR je tu da pruži neophodnu podršku, ukoliko za tim ima potrebe. Ceo program se realizuje putem platformu razvijene posebno za ovu svrhu.


OTPočni ima za cilj da unapredi iskustvo svih uključenih u ovaj značajan proces putovanja kroz našu banku, kao i da neguje i podstiče kulturu feedback-a i otvorene komunikacije.

Ostali blog tekstovi poslodavca