Dobrodošli, mladi talenti!

OTP banka
OTP banka
02.02.2022

Ukoliko sebe vidiš u dinamičnom okruženju sa puno prilika za učenje i razvoj, onda smo mi pravo mesto za početak tvoje profesionalne karijere.


U toku godine organizujemo veliki broj praksi, kako u direktnom radu sa klijentima tako i na različitim projektima i procesima važnim za banku. Prakse planiramo u dogovoru sa obrazovnim institucijama koje su naši dugogodišnji partneri, ali i sami kreiramo programe praksi koji omogućavaju mladim i zainteresovanim ljudima da steknu konkretno iskustvo iz oblasti koja ih zanima.


U saradnji sa obrazovnim institucijama i studentskim organizacijama podržavamo veliki broj događaja za mlade a sve u cilju sticanja dodatnih znanja, unapređenja veština i povećanja zapošljivosti mladih nakon završenog obrazovanja.


Veliki broj pozicija za zaposlenje u našem sistemu ne zahteva prethodno radno iskustvo, već određena teorijska znanja,  želju za znanjem, proaktivni stav, fokus na klijenta i inovativnost. Prednost za zapošljavanje na ovakvim pozicijama dajemo kandidatima koji su ranije bili na praksi kod nas ili kroz neku drugu vrstu angažovanja imali prilike da upoznaju naš sistem i pronađu sebe tu. Neretko na ovakve pozicije zapošljavamo kandidate bez prethodnog iskustva i kontakta sa našim sistemom koji su se dobro pokazali u procesu selekcije i na taj način pokazali da bi mogli uspešno da se uklope u naš tim i vrednosti koje negujemo.


Ukoliko želiš da stekneš prvo praktično ili radno iskustvo, pošalji nam svoju biografiju kroz Opštu prijavu na našem sajtu.

Ostali blog tekstovi poslodavca