Advertisement
VDKZ 2017 |

Profil poslodavca

Robert Bosch d.o.o. logo

Robert Bosch d.o.o.

Robert Bosch d.o.o.


Bosch u Srbiji je zastupljen sa tri entiteta koji cine regionalne podružnice Bosch Grupe, jedne od najvecih industrijskih kompanija na svetu sa skoro 375.000 saradnika i ukupnim prihodom od 70,6 milijardi evra ostvarenim u 2015. godini.

Preduzeće Robert Bosch d.o.o., sa sedištem u Beogradu, osnovano je 2006. godine i pokriva sledeće poslovne oblasti:

- Proizvodnja sistema brisača u Bosch proizvodnom pogonu u Pećincima
- Distribucija proizvoda iz oblasti automobilske opreme, električnih ručnih alata, termotehnike i sigurnosnih sistema pod okriljem brendova Bosch, Skil, Dremel i Buderus.
- Usluge vezano za upravljanja životnim ciklusom proizvoda iz oblasti automobilske industrije za Bosch Grupu na svetskom nivou.

Preduzeće BSH Hausgeräte GmbH aparati za domaćinstvo osnovano je 2012. godine, a od 2014. godine je akvizirano od strane Bosch Grupe i bavi se distribucijom širokog asortimana proizvoda.

Bosch je, kao vodeći globalni dobavljač tehnologije i usluga, završio fiskalnu 2015. godinu sa 94,1 miliona evra cime beleži snažan rast od 135 procenata u odnosu na prethodnu godinu. Konsolidovani prihodi od prodaje trećim licima na lokalnom tržištu beleže snažan dvocifren rast, i dostižu 38 miliona evra. Bosch Srbija zaposlio je oko 800 saradnika u 2015. godini, što je dvostruko više u poređenju sa prošlom godinom, a kompanija planira da nastavi sa povećanjem broja zaposlenih u 2016. godini.

Šta nudimo našim zaposlenima?Već 125 godina konstantno radimo na poboljšavanju kvaliteta života ljudi. Naše inovativne ideje uvek su jedan korak ispred sadašnjosti. Kao vodeći globalni pružalac usluga i dobavljač tehnologija, imamo jake korene na koje se možemo osloniti. Iskoristite ovu šansu i postanite još jači u saradnji sa nama. Mi nudimo profesionalno usavršavanje i zanimljive zadatke u dinamičnom radnom okruženju.

Zašto Bosch? Pogledajte na sledećem linku http://www.bosch.rs/sr/rs/career_4/why_bosch_2/more-than-a-job.html


 

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.