Robert Bosch d.o.o.

Robert Bosch d.o.o.

Poslovi

Azure Data Engineer

Beograd

rok 17.12.2020.

Microsoft BI Expert

Beograd

rok 16.12.2020.

IT Operations Engineer

Beograd

rok 16.12.2020.

Senior Controller Reporting

Šimanovci

rok 16.12.2020.

Data Application Expert

Beograd

rok 12.12.2020.

Data Engineer

Beograd

rok 12.12.2020.

Product Marketing Associate

Beograd

rok 10.12.2020.

SAP Marketing Cloud Consultant

Beograd

rok 09.12.2020.

Product Development Manager

Beograd

rok 09.12.2020.

Priznanja

Snaga grupacije

O nama


Sve je počelo od varnice – varnice  iz prvog uređaja sa magnetnim paljenjem koji je napravio Robert Bosch 1887. godine. Ovo je bio temelj za priču o uspehu kompanije.
Tokom decenija, obim naših aktivnosti se znatno povećao. Osim poslovnog sektora Mobility Solutions, kompanija Bosch sada nudi Industrial Technology, Consumer Goods, kao i Energy and Building Technology. Ovakva širina ekspertize je dragocen element za privlačnost našeg brenda. To čini Bosch posebnim.

Bosch u Srbiji

 predstavljaju dva nezavisna preduzeća: Robert Bosch d.o.o. i BSH Aparati za domaćinstvo, koja su zadužena za teritoriju Srbije, Crne Gore i Makedonije, tako čineći regionalne podružnice Bosch Grupe, jedne od najvecih industrijskih kompanija na svetu.

U Srbiji poslujemo na dve lokacije i pokrivamo sledeće oblasti:

- Proizvodnja sistema i metlica brisača
- Distribucija širokog asortimana Bosch proizvoda: rezervni delovi i dijagnostička oprema za automobilsku industriju, električni ručni alati, paleta proizvoda u delu termotehnike i sigurnosnih sistema kao i aparati za domaćinstvo
- Usluge koje se obavljaju za Bosch Grupu na globalnom nivou: Centar kompetencije za Automotive Aftermarket i ICT (informaciono-komunikacione tehnologije)

Bosch Grupa

Grupa Bosch je vodeći dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 400.500 saradnika širom sveta (od 31. decembra 2017. godine). Prema preliminarnim podacima, kompanija je ostvarila promet od 78 milijardi evra u 2017. godini. Delatnost kompanije podeljena je u četiri poslovna sektora: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer G  oods, i Energy and Building Technology. Bosch kao jedna od vodećih kompanija za Internet stvari nudi inovativna rešenja za pametne domove, pametne gradove, povezanu mobilnost i povezanu industriju. Bosch primenjuje svoju stručnost u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i sopstvenom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rešenja iz više domena. Strateški cilj Bosch grupe je da otkriva tehnologije za povezan život i da poboljšava kvalitet života inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je "Tehnologija za život". Grupa Bosch sastoji se od firme Robert Bosch GmbH i oko 440 filijala i regionalnih društava u oko 60 zemalja. Ako tu ubrojimo i prodajne i servisne partnere, Bosch globalna mreža proizvodnje, inženjeringa i prodaje pokriva skoro sve zemlje na svetu. Osnova za budući rast kompanije je njena inovativnost. Bosch zapošljava otprilike 59.000 saradnika u sektoru za istraživanje i razvoj na više od 120 lokacija širom sveta.

Zašto mi?

Let’s start @Bosch - Program prakse

Želiš li da oblikuješ budućnost svojim idejama? U kompaniji Bosch ti nudimo priliku da stekneš praksu i neprocenjivo radno iskustvo u multinacionalnoj sredini i tako započneš svoju karijeru.

Benefiti našeg programa:
Plaćena praksa u trajanju od 6 meseci
Realno radno iskustvo u internacionalnom okruženju
Znanje koje možeš iskoristiti i primeniti
Organizovan prevoz kao i topli obrok u našoj kantini

Ukoliko si:
Završna godina studija
Diplomac bez prethodnog radnog iskustva
Poseduješ znanje engleskog jezika
Možeš da radiš puno radno vreme (8h dnevno od ponedeljka do petka)

 Mi te pozivamo u tim uspešnih :)

Prijavi se na: https://www.bosch.rs/karijera/ 

Iz ugla Vladimira Đuričića, nekadašnjeg praktikanta a danas Saradnika za regrutaciju i pravne poslove:
"Svakodnevno imam priliku da učim i stičem nove kompetence profesionalno se usavršavajući. S obzirom da sam zadužen i za regrutaciju praktikanata, pozicije od koje sam i sam krenuo, posebno mi zadovoljstvo predstavlja uvođenje u poslovni svet mladih ljudi i pružanje iste one prilike koja je i meni data na početku. U Bosch-u se definitivno osećam kao deo nečeg većeg."

Naši zaposleni

Milica Petković,
Wiper System Application Engineer

Kao inženjer razvoja sistema brisača, svakodnevno se suočavam sa izazovima dizajna proizvoda u skladu sa dinamičnim potrebama automobilske industrije. Cilj je kvalitetan proizvod koji će ispuniti zakonske regulative, kao i funkcionalne i estetske zahteve proizvođača automobila.
Ko bi rekao da brisači mogu biti uzbudljivi! Jedan od najlepših aspekata mog posla je bliska saradnja sa kolegama širom sveta. Takođe, veliko je zadovoljstvo i privilegija pratiti inovacije u automobilskoj industriji iz prvog reda :)

Nemanja Simeunović,
HR Business Partner

Jedna od stvari koje najviše volim na svom radnom mestu jeste moj tim. Lep je osećaj doći na posao dobrog raspoloženja znajući da te čekaju kolege uvek voljne da pomognu i uvesele dan.
Konstalacija znanja, veština i osobina mog tima uvek osigurava da se svaki izazov reši brzo, lako i efikasno ostavljajući prostora za poneku šalu i neobavezno ćaskanje.

Nevena Stajić,
 Test Automation Engineer - Senior

Bosch SoftTec timu sam se pridružila tokom 2019. godine na poziciji Senior Automation Engineer. Kao inženjer sa višegodišnjim iskustvom u testiranju mobilnih aplikacija pridružila sam se timu koji se bavi razvojem softvera za potrebe automobilske industrije. Radim na vrlo zanimljivom i izazovnom projektu koji doprinosi bezbednosti saobracaja. Kao najveći benefit firme izdvojila bih ljude se kojima radim, kao i dobar balans poslovnog i privatnog života.


Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/BoschSrbija

Kontakt

Robert Bosch d.o.o.

Milutina Milankovića 9ž, Beograd, SRBIJA

HR.Serbia@bosch.com

www.bosch.rs

+381 11 2052600
Facebook
Twitter