Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u kompaniji Phoenix


Ukoliko ste u potrazi za poslom, a interesuje vas rad u oblasti zdravstva i farmacije, jedna od mogućnosti vam je PHOENIX grupa. Ova kompanija bavi se pružanjem zdravstvenih usluga proizvođačima farmaceutskih proizvoda, apotekama i pacijentima u lancu snabdevanja.

U nastavku saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji, svoje iskustvo podelila je sa nama Anita Zarev, Key Area Manager:

„Uspešnom BENU timu sam se pridružila 2017. godine, akvizicijom jednog lanca apoteka. Razvoj kompetencija nastavila sam vodeći jedan od regiona. Trenutno radim na poziciji Area Manager, u Republici Srpskoj. Region koji vodim ima u svom sklopu 21 apoteku i obuhvata područje u okolini Banja Luke. Kolegijalnost i timski duh koji neprestano razvijam i negujem radeći u neposrednom kontaktu sa kolegama iz apoteka, vode ka uspešnim rezultatima i zadovoljstvu zaposlenih. Ovo je osnov moje pozicije.

To su benefiti ove kompanije, a zaposlenima su važni za njihov liči i profesionalni razvoj. U našoj kompaniji se uspeh gradi zahvaljujući stručnim, profesionalnim i motivisanim zaposlenima na svim pozicijama. S tim u vezi, dosta se ulaže u profesionalno usavršavanje, obuke, edukativne treninge i razvoj zaposlenih. Time se razvijaju kompetencije zaposlenih koje podržavaju stručnost, inovativnost, spremnost na razvoj i učenje, a pre svega farmaceutsku delatnost.

Kako je raditi u kompaniji Phoenix

U BENU apotekama se ceni posvećenost kompaniji i njenim ciljevima, usredsređenost na postizanje rezultata i želja za razvojem. Spremnost na doživotno učenje i stalno usavršavanje u kombinaciji sa kreativnom energijom, usmeravaju me da dajem najbolje od sebe za cilj u koji čvrsto verujem. Rad na ovoj poziciji je dinamičan, odgovoran i pun izazova.

Zahvalna sam kompaniji na ukazanom poverenju i pruženoj prilici da radim na tržištu koje je drugačije od onog u Srbiji, a pre svega daa upoznam mnogo novih divnih ljudi sa kojima delim svoje iskustvo i znanje sa ciljem da gradimo nove uspehe. Uslovi rada u kompaniji prožaju mi šansu da ostvarim radne zadatke, ali i da kontinuirano usavršavam savoj rad u timu sa kolegama koji su proaktivni, stručni i posvećeni zajedničkom uspehu. Ako se tome doda naporan rad i ispravni motivi, postižu se pojedinačni rezultati, ali i kolektivni uspeh. Zato je Benu danas lider na tržištu. Svim budućim kolegama bih poželela dobrodošlicu u pobednički tim.“

Za više informacija o kompaniji, iskustvima zaposlenih, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti