Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Telekom Srbija a.d. iz iskustva zaposlenih


Telekom Srbija a.d. Beograd je moderna, u potpunosti domaća telekomunikaciona kompanija koja više od dvadeset godina ima ulogu lidera iz oblasti fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedije, kako u zemlji tako i u regionu.

Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte iz iskustva Vukašina Terzića:

„Nakon završenog Pravnog fakulteta, karijeru u Telekomu Srbija započeo sam 2014. godine u Ljudskim resursima na poziciji Stručnog saradnika za interne odnose. Od početka rada u Telekomu imao sam priliku da se profesionalno razvijam kroz upoznavanje različitih sfera upravljanja ljudskim resursima, učešće u inovativnim projektima i brojne edukativne programe.  

Telekom Srbija a.d. iz iskustva zaposlenih

Danas sam na poziciji šefa Službe za upravljanje beneficijama na kojoj imam priliku da pratim i primenjujem najbolju HR praksu. Uz složen i raznovrstan sistem beneficija koji smo razvili na nivou kompanije direktno utičemo na povećanje zadovoljstva i motivacije zaposlenih i kontinuirano radimo na unapređenju sistema nagrađivanja prateći savremene trendove i vodeći se najboljom praksom. 

Veliki sistem kao što je Telekom Srbija i živa industrija telekomunikacija pruža jedinstvenu šansu za konstantno usavršavanje i praćenje najnovijih dešavanja ne samo u domenu HR već i u različitim oblastima poslovanja. Pored toga što svoj posao radim u skladu sa najvišim standardima, rad u Telekomu me ispunjava zbog pozitivnog radnog okruženja i saradnje sa timom izuzetnih profesionalaca.“

Posetite profil kompanije Telekom Srbija a.d. i saznajte više o poslodavcu, beneficijama, iskustvima zaposlenih, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti