Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

3.000 rukovodilaca prodavnica iz JYSK-a će pomoći kod zapošljavanja 2.000 budućih kolega

Promo tekst

JYSK je krenuo u najveću globalnu kampanju kojom zapošljava nove rukovodioce prodavnica.

U februaru 2021. JYSK je dostigao cilj od 3.000 prodavnica širom sveta. Kako bi to proslavio i nastavio da ostvaruje put ka novom cilju od 5.000 prodavnica, kreće u dosad najveću kampanju za zapošljavanje.

I u Srbiji JYSK traži nove kolege i trenutno posluje sa 39 prodavnica, a uskoro je u planu otvaranje još 4 nove.

Kampanja će se komunicirati interno i eksterno putem medijskih kanala kao što su LinkedIn, Facebook, Instagram i YouTube sa oglasima, video snimcima i kvizom, a sve pod sloganom „Da li želite da se pridružite našem timu od 3.000 rukovodilaca prodavnica?“

Rukovodioci prodavnica su ponosni na to što su učestvovali u kampanji, a na pitanje šta bi poručili novim budućim kolegama, Petar Kovačević, rukovodilac prodavnice iz Novog Sada je poručio: „Donesi predanost, čekaju te mogućnosti! I to je u JYSKu zaista tako. Trud se prepoznaje i nagrađuje i moj put u JYSKu je jedan od takvih primera.“

Jysk zapošljava rukovodioce prodavnica

Veliko istraživanje sprovedeno među rukovodiocima prodavnica

Ko su najbolji primeri na koje treba da se ugledate ako razmišljate o promeni posla ili novom radnom mestu? Naravno, oni koje već rade na sličnim poslovima, u vama poželjnoj kompaniji i koji su uspešni u svom poslu.

Odgovore na baš takva pitanja dalo je međunarodno istraživanje sprovedeno krajem 2020. godine među 3000 rukovodilaca JYSK prodavnica, koje je poslužilo kao podloga za osmišljavanje koncepta kampanje.

U Srbiji je u istraživanju učestvovalo 28 rukovodilaca prodavnica koji već upravljaju svojim timom. Ovo jedinstveno istraživanje pomoglo je JYSK-u da sazna još više o tome koje se osobine i hobiji podudaraju sa osobinama tipičnog rukovodioca prodavnice u JYSK-u kako bi privukli najbolje kandidate koji će se pridružiti velikoj JYSK porodici u ostvarivanju novog plana ekspanzije od 5000 prodavnica.

„Rezultati sprovedenog istraživanja naučili su nas nešto novo o rukovodiocima prodavnica, njihovim hobijima i interesima i postavili su čvrste temelje za kampanju koja će, verujem, privući mnogo kvalitetnih kandidata i novih kolega“ izjavila je Jadranka Čulo Petrovčić, Rukovodilac ljudskih potencijala u JYSK-u Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija.

Neke od zanimljivosti o rukovodiocima prodavnica u JYSKu:

- Prirodan vođa je, vođen rezultatima, pozitivan, odlučan, uverljiv i spreman na rizik.

- Rukovodilac prodavnice u JYSKu u proseku ima 29 godina i 14 godina obrazovanja.

- 90% rukovodilaca održava kondiciju i živi aktivno.

- 86% rukovodilaca je zainteresovano za kuvanje.

- 63% svih rukovodilaca prodavnica u JYSKu ima partnera sa kojim živi u zajedničkom domaćinstvu.

- 93% rukovodilaca zanima uređenje interijera

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (2)


  • Erika Špirić

    pre 28 dana i 19 sati

    Jako me sekira starosna granica, zar oni misle da mi saa 55+ ne možemo da radimo više, ja na to nailazim mesecima, da ne kažem godinama

  • Gordana Mrdja

    pre 1 mesec i 5 dana

    Posalal sam 25 puta prijavu, i nikad mi niste odgovorili.