Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Besplatna radionica „Lepo mi je što imam posao koji volim“ u Inđiji

Datum postavljanja vesti:

Ove godine, besplatnu radioncu „Lepo mi je što imam posao koji volim“, koju smo održali u Subotici, Nišu, Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu, ovog puta selimo u Inđiju 26. i 27. januara.

Lepo mi je radionica


Vaše formalno obrazovanje je završeno, stojite na raskršću  i pitate se šta sad. Kako da osvestite šta želite da radite i kojim putem da krenete? Kako da pravilno postavite svoje ciljeve i usmerite sa ka njima? Šta je bitno da biste se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli svoju karijeru?

Ako vas kopka odgovor na sva ova pitanja, prijavite se na besplatan seminar „Lepo mi je što imam posao koji volim“  u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj Lepo mi jeProgram je koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar  koji će se održati u subotu 26.01. od 16-20h i nedelju 27.01. od 16-20h  u Startit centru Inđija u ulici Vojvode Stepe 4, pešačka zona.

Kako program izgleda

Zamišljen je  kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija prilikom traženja posla, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokusiramo se na praktičan rad. Proći ćemo vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orjentišemo na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme kojima ćemo se baviti

 • Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom
 • Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem
 • Šta predstavlja naš identitet zaista i kako ga otkriti na pravi način
 • Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;
 • Sve o razgovoru za posao –šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično;

Ko će biti predavač

„Lepo mi je što imam posao koji volim“ se održava u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Milice Stojiljkovićosnivača Centra za lični razvoj „Lepo mi je“. Milica je autor projekta projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor sajta www.lepomije.rs.

Kako da se prijavite


Program je besplatan, ali je ograničen na 25 polaznika. Želimo da ovom programu prisustvuju oni koje ova tema zaista zanima, pa vas molimo da se prijavite samo ako ste sigurni da ćete oba dana moći da mu prisustvujete. Ako imate bilo kakvih nedoumice oko svog dolaska, molimo vas da se ne prijavljujete jer zauzimate mesto onima koji bi sigurno došli, a koji se nalaze na listi čekanja.

Prijave su obavezne, a otvorene su do popune mesta. Krajnji rok za prijavu je četvrtak 24.01.2019. Svi materijali su pripremljeni, tako da ne morate ništa da donosite.

PRIJAVITE SE OVDE

Utiske jedne od polaznica ove radionce možete pročitati ovde.

U slučaju da se prijavite, a ne možete da dođete, molimo vas da nam bar dva dana ranije javite kako bismo mogli da pozovemo sve one koji su zainteresovani, a nalaze se na listi čekanja. 

 

Prosečna ocena:

3.5
Broj glasova: 8

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

 • Komentari


 • Dragana Puškaš

  pre 1 godinu i 5 dana

  super

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.