Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Nove kategorije u pretrazi oglasa


U cilju što jednostavnije pretrage oglasa za posao, uveli smo izmene u oblastima rada u okviru kojih možete pretraživati. Kategorija OSTALO spada u top 5 po broju oglasa. Tu se nalaze pozicije iz različitih oblasti rada kojih do sada nije bilo dovoljno da bi dobile svoju kategoriju. 

sređivanje kategorija i podele velike kategorije na manje radi lakšeg snalaženja i bržeg pronalaska posla - poslovi.infostud.com

Kako se broj oglasa u ovoj kategoriji povećao, oblast rada Ostalo je podeljena na: 

Ukoliko ste do sada oblast rada Ostalo obeležili u Sačuvanoj pretrazi ili kriterijumima za Poslove na mejl, stizaće vam oglasi za sve 4 nove kategorije. Ukoliko odlučite da želite da primate obaveštenja samo za poslove iz, na primer, oblasti Higijene, potrebno je da izmenite podešavanja u Sačuvanoj pretrazi ili Poslovima na mejl. 

Nadamo se da ćete na ovaj način brže i jednostavnije pronaći posao koji želite da radite. 

Slobodno nam pišite u komentarima kako vam se ove promene čine :)


Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (9)


 • Marija Igic

  pre 10 dana i 21 sat

  Dva puta su me slali sa Trzista rada na poslovima gde imam najviše radnog iskustva i Odličan CV,sa garancijom da Cu raditi.Izvadila sve papire,koji su potrebni zbog posla,u pitanju je Trezor,rekli primljena! Sta se desava,došla čistačica na to radno mesto da im radi,zato što je njen suprug neki glavni u SNS stranci ! Bilo jednom a onda još jednom ,zena primljena bez iskustva,...zato što je nekome u opštini nesta...da ne kažem šta!O čemu pričati više na temu zapošljavanja i fer igri!?

 • Bojana Radonić

  pre 19 dana i 22 sata

  Nije mi jasno kako poslodavac na osnovu nečije biografije (CV) može da donese odluku da li kontaktirati ili ne kontaktirati neku osobu, i odabrane postaviti u uži izbor!? Da li treba lagati i davati ne tačne informacije da bi došli u kontakt sa poslodavcem?

 • Dunja Duric

  pre 19 dana i 23 sata

  Odlicno

 • Ana Kovačević

  pre 1 mesec i 6 dana

  Postoji"poslovna kultura"red bi bio da se neko javi i da nas obavesti da nismo primljeni za određeni posao.

 • Marko Pajović

  pre 1 mesec i 6 dana

  Slažem se sa Ivanom Vasiljević, bilo bi lepo da nas obaveste ako nismo negde primljeni da ne bi čekali uzaludno.

 • Ivana Vasiljevic

  pre 1 mesec i 7 dana

  Mislim da bi bilo lepo da nas obaveste ako nismo prošli dalji proces selekcije, i da bi trebali vi kao sajt za zapošljavanje nekako uslovite kompanije da moraju da nas obaveste.

 • Nenad Radovanović

  pre 1 mesec i 8 dana

  Постоји нешто што се зове "пословна култура", али, уколико она није део корпоративних стандарда, све је узалудно..

 • Milena Ratkovac

  pre 1 mesec i 8 dana

  Odlicna vest. I nije u redu sto od poslodavaca ne dobijamo odgovor kada nas ne prime na odredjenu poziciju. Mislim da je to nekorektno. Vama hvala.

 • Vesna Krstic

  pre 1 mesec i 8 dana

  Ekstra ideja