Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Radionica „Lepo mi je što imam posao koji volim“ seli se u Vršac


Nakon uspešno održane radionuce u Inđiji, ovog februra besplatnu radionicu „Lepo mi je što imam posao koji volim“ odlučili smo da preselimo u Vršac. Radionica će se održati 23.i 24. februara u Startit centru Vršac u centru Milenijum, Omladinski Trg 17.

lepo_mi_je

lepomije                                                                                                                                                      

                                                                                                                                                                                                                 

Ukoliko je vaše formalno obrazovanje završeno, stojite na raskršću i pitate se šta sad? Ukoliko niste sigurni šta želite i koji je pravi put za vas, kako pravilno da postavite ciljeve i usmerite se ka njima. Kao i šta je zaista bitno za predstavljanje u pravom svetlu budućem poslodavcu, onda je ova radionica pravo mesto za vas.

Sajt Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj Lepo mi je organizuju besplatnu  radionicu čiji je program koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar  koji će se održati u subotu 23.02. od 16-20h i nedelju 24.02. od 10-14h  u Startit centru Vršac u ulici Omladinski Trg 17.

PRIJAVITE SE OVDE


Kako program izgleda

Zamišljen je  kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija prilikom traženja posla, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokusiramo se na praktičan rad. Proći ćemo vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orjentišemo na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme kojima ćemo se baviti

  • Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom
  • Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem
  • Šta predstavlja naš identitet zaista i kako ga otkriti na pravi način
  • Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;
  • Sve o razgovoru za posao –šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično;

Ko će biti predavač

„Lepo mi je što imam posao koji volim“ se održava u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Milice Stojiljkovićosnivača Centra za lični razvoj „Lepo mi je“. Milica je autor projekta projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor sajta www.lepomije.rs.

Kako da se prijavite

Program je besplatan, ali je ograničen na 25 polaznika. Želimo da ovom programu prisustvuju oni koje ova tema zaista zanima, pa vas molimo da se prijavite samo ako ste sigurni da ćete oba dana moći da mu prisustvujete. Ako imate bilo kakvih nedoumice oko svog dolaska, molimo vas da se ne prijavljujete jer zauzimate mesto onima koji bi sigurno došli, a koji se nalaze na listi čekanja.

Prijave su obavezne, a otvorene su do popune mesta. Krajnji rok za prijavu je petak 22.02.2019. Svi materijali su pripremljeni, tako da ne morate ništa da donosite.

PRIJAVITE SE OVDE

Utiske jedne od polaznica ove radionce možete pročitati ovde.

U slučaju da se prijavite, a ne možete da dođete, molimo vas da nam bar dva dana ranije javite kako bismo mogli da pozovemo sve one koji su zainteresovani, a nalaze se na listi čekanja. 

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti