Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Rok za ostvarenje vaših želja kada je zaposlenje u pitanju ističe 23.09.!

Datum postavljanja vesti:

Šta je vama bitno kada tražite posao? Koja su vaša očekivanja? Nekim ljudima je najvažnija atmosfera u kojoj rade, drugima uslovi rada, trećima sistem nagrada i beneficija, a nekima je jedino važna plata.

magacioneri

Ukoliko ste u potrazi za poslom na kome ćete naći sve ove stavke, onda pogledajte oglas o zapošljavanju magacionera u Atlantic Grupi. Pozicija magacionera je samo prvi korak, ulazak u porodicu Atlantic Grupe, koja će vam pružiti brojne mogućnosti.

 • Pre svega, za sve koji se pitaju kolika je plata, možemo vam reći da je više nego konkurentna.
 • Radno vreme je 8 sati, radi se u tri smene, pet dana nedeljno, a prekovremeni sati se plaćaju.
 • Uslovi u kojima se radi su na vrhunskom nivou, jer je u upravljanje robom uvedena najnovija Voice tehnologija. Atmosfera je sjajna (prema tvrdnjama zaposlenih), a odnos sa nadređenima na zavidnom nivou.
 • Plaćen je prevoz, regres, a ima i Božićni dodatak za sve zaposlene.
 • Postoji mogućnost prelaska na druga radna mesta u državama u kojima posluje Atlantic Grupa.

Ako vam se opis ovog radnog mesta čini suviše dobrim da bi bio stvaran, proverite sami i prijavite se do 23.9. za poziciju magacionera u Atlanticu.

Prosečna ocena:

3.93
Broj glasova: 71

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

 • Komentari


 • Vesna Milošević

  pre 7 meseci i 14 dana

  Meni je od izuzetno velikog značaja okruženje u kome radim - počev od kolegijalnih odnosa, preko energije koju kolege šire, pa sve do ophodjenja nadredjenih prema zaposlenima (i sama sam bila šef i smatram da je to jako bitno) i, naravno, zarade - koja je jedan od ključnih faktora za rad svih nas. Po meni, dva su vida motivacije za rad u nekoj firmi, a to su: medjuljudski odnosi i visina zarade. Bez toga ne bih mogla da radim negde.
 • Bilder

  pre 8 meseci i 17 dana

  Pa koja je to plata, zar bas niko da se udostoji i da napise ono sto je normalno za oglas, pre svega zarada. Da li nas to zaposljavaju mozda Indijanci?
 • Suzana Vasic

  pre 8 meseci i 20 dana

  Zena i 3 smena...Nema tih para

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.