Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Rok za ostvarenje vaših želja kada je zaposlenje u pitanju ističe 23.09.!


Šta je vama bitno kada tražite posao? Koja su vaša očekivanja? Nekim ljudima je najvažnija atmosfera u kojoj rade, drugima uslovi rada, trećima sistem nagrada i beneficija, a nekima je jedino važna plata.

magacioneri

Ukoliko ste u potrazi za poslom na kome ćete naći sve ove stavke, onda pogledajte oglas o zapošljavanju magacionera u Atlantic Grupi. Pozicija magacionera je samo prvi korak, ulazak u porodicu Atlantic Grupe, koja će vam pružiti brojne mogućnosti.

 • Pre svega, za sve koji se pitaju kolika je plata, možemo vam reći da je više nego konkurentna.
 • Radno vreme je 8 sati, radi se u tri smene, pet dana nedeljno, a prekovremeni sati se plaćaju.
 • Uslovi u kojima se radi su na vrhunskom nivou, jer je u upravljanje robom uvedena najnovija Voice tehnologija. Atmosfera je sjajna (prema tvrdnjama zaposlenih), a odnos sa nadređenima na zavidnom nivou.
 • Plaćen je prevoz, regres, a ima i Božićni dodatak za sve zaposlene.
 • Postoji mogućnost prelaska na druga radna mesta u državama u kojima posluje Atlantic Grupa.

Ako vam se opis ovog radnog mesta čini suviše dobrim da bi bio stvaran, proverite sami i prijavite se do 23.9. za poziciju magacionera u Atlanticu.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (3)


 • Vesna Milošević

  pre 1 godinu i 6 meseci

  Meni je od izuzetno velikog značaja okruženje u kome radim - počev od kolegijalnih odnosa, preko energije koju kolege šire, pa sve do ophodjenja nadredjenih prema zaposlenima (i sama sam bila šef i smatram da je to jako bitno) i, naravno, zarade - koja je jedan od ključnih faktora za rad svih nas. Po meni, dva su vida motivacije za rad u nekoj firmi, a to su: medjuljudski odnosi i visina zarade. Bez toga ne bih mogla da radim negde.
 • Bilder

  pre 1 godinu i 7 meseci

  Pa koja je to plata, zar bas niko da se udostoji i da napise ono sto je normalno za oglas, pre svega zarada. Da li nas to zaposljavaju mozda Indijanci?
 • Suzana Vasic

  pre 1 godinu i 8 meseci

  Zena i 3 smena...Nema tih para