Sakupljamo kilometre i doprinosimo ostvarenju globalnog cilja

Adecco

24. Oktobar 2016. 11:19

A
Win4Youth je humanitarna inicijativa koja motiviše i inspiriše naše zaposlene, partnere i kljente širom sveta da se bave sportom i na taj način učestvuju u humanitarnoj akciji doniranja sredstava onima kojima je to najpotrebnije, deci iz ugroženih područja, za poboljšanje kvaliteta njihovog života i obrazovanja. Adecco svake godine bira po jedan sport i zadaje cilj u vidu pređenih kilometara koji treba ispuniti na globalnom nivou. Ukoliko zaposleni sa svojim klijentima i partnerima ostvare zadati cilj, unapred određena sredstva se uplaćuju odabranim fondacijama.
Ove godine, sedme po redu, cilj W4Y inicijative je preći 3,500,000 km u triatlonu. Srbija, kao jedna od 60 zemalja koje učestvuju u ovoj inicijativi, redovno organizuje događaje gde zaposleni skupljaju kilometre kako bi dobrineli globalnom rezultatu. Nedavno je organizovan veliki događaj za zaposlene, ali i za klijente, tokom koga su učesnici vozili bicikle. Ovo je bila odlična prilika za druženje zaposlenih sa klijentima u potpuno drugačijem okruženju i zajednički doprinos globalnom cilju. Rezultati vožnje su dobra zabava i fantastična 864 km!

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.