CEO for One Month 2019

Adecco

15. Avgust 2019. 09:23

A
Adecco je izabrao svog novog direktora!

Tanja Tošić je iz Kraljeva, student FON-a, i ona je ambiciozna, kreativna i pravi timski igrač, što je imala priliku da pokaže tokom jednodnevnog Assessmenta održanog 16.5. u prostorijama kompanije Adecco.

Od ukupno 546 prijavljenih kandidata, 11 najboljih je dobilo priliku da pokaže svoje sposobnosti, i da nas kroz study case ubedi da će ih njihove analitičke i prezentacione veštine dovesti direktno na CEO poziciju. Tanja se zahvaljujući svojoj business orijentaciji istakla, i celokupnim svojim izlaganjem dokazala da je ona kandidat koji će ispuniti očekivanja jedne direktorske pozicije.

Tanja će u periodu od 10. juna do 9. jula biti desna ruka direktora Adecco Adriatic Mira Smrekara, kao i HR direktora Adecco Adriatic Jelene Žikić. Po rečima Smrekara “neće samo naš novi CEO učiti od nas. Radujem se što ću i ja imati priliku da naučim nešto novo od mladih ljudi, koji imaju sveže ideje, dobru energiju i želju da prave pozitivne promene.”

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.