Air Serbia a.d.

Air Serbia a.d.

Poslovi

Driver

Beograd

rok 08.08.2020.

O nama

 
3 kontinenta
39 zemalja sveta
više od 100 destinacija
više od 2 500 000 putnika godišnje
 
.
 Naše posvećene kolege uslužuju više od 2 500 000 putnika godišnje, na preko 100 destinacija u Evropi, na Mediteranu, Bliskom istoku i u Severnoj Americi, kako u putničkom, tako i u teretnom saobraćaju.
 
Posredstvom Etihad ervejza i naših drugih partnerskih avio-kompanija u prilici smo i da našim putnicima ponudimo i letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji, Severnoj Americi i Africi.
 
Avio-kompanije imaju jednu od najlepših misija – one povezuju udaljene destinacije i tako čine da nam naše porodice, prijatelji ili poslovni partneri budu bliži. Zbog toga je posao svih nas koji smo deo Er Srbije toliko važan i zato moramo da našim dužnostima pristupamo odgovorno i savesno.

Naša vizija kojoj težimo je da zajedničkim radom stvorimo izuzetnu avio kompaniju.

Putnik je naš gost, on je u centru pažnje svega što radimo i svi zaposleni u Er Srbiji su u službi putnika. Naš glavni zadatak kao nacionalnog avio-prevoznika jeste da budemo predani našim gostima, njihovim željama i potrebama od trenutka kada im dajemo informacije da bi rezervisali kartu, pa do momenta kada izađu iz našeg aviona bez obzira na klasu kojom lete. Naš cilj je ambiciozan, ali jasan i dostižan – želimo da Er Srbija postane i ostane vodeća avio-kompanija u regionu, da bude široko prepoznata po vrhunskoj usluzi koju pruža svojim gostima.

Er Srbija je od 1961. godine član Međunarodne asocijacije avio-prevoznika (IATA).

Ukoliko želite da saznate više o nama, i aplicirate za neku od pozcija u kompaniji Er Srbija, posetite https://www.airserbia.com/sr-RS/karijera 

Takođe možete nas pronaći i na Facebook-u: https://www.facebook.com/airserbia i Twitter-u: https://twitter.com/airserbia
 
  Dobrodošli u Er Srbiju!

Da li ste znali?

 Prvi Srbin koji se vinuo avionom 1910. godine bio je Aleksandar Karađorđević, avionom koji su konstruisali i pilotirali braća Rajt. Prvo letilište u Beogradu nastalo je krajem 1910. na vojnom vežbalištu u predgrađu Banjica. Tu su svoje veštine i hrabrost demonstrirali pioniri avijacije.

Pocetkom 1912. na Banjici je podignut prvi drveni hangar za avione namenjen ratovanju sa Turskom, a u proleće iste godine Kraljevina Srbija šalje 6 pitomaca na školovanje u Francusku. Mihailo Petrović prvi je dobio diplomu Međunarodne letačke federacije. Imamo je međunarodnu pilotsku licencu broj 979, a srpsku broj 1. Bio je među prvih 1000 pilota na svetu.

1927. godine osnovano je prvo društvo za avio-saobraćaj Aeroput, koje će prerasti u Jugoslovenski aerotransport, a potom u Er Srbiju. Od tada Er Srbija je lider u avio-saobraćaju. 

Prvi međunarodni let Aeroput je zabeležio 07.10.1928. godine. Direktor Tadija Sondermajer lično je tog dana dočekao prve putnike za austrijsku prestonicu Beč.

Tokom novembra 1974. godine JAT-ov B-707 kreće na put oko sveta rutom Beograd-Bejrut-Bombaj-Singapur-Tokio-Honolulu-Los Anđeles-London-Beograd
 

Zašto mi?

Kontinuirano učenje i razvoj

U okviru procesa organizacionog razvoja, učenje i razvoj zaposlenih zauzima veoma važno mesto i prirodno se nadovezuje na procese upravljanja radnim učinkom, mapiranja talenata i planove nasleđivanja.
Razvoj zaposlenih u kompaniji Air Serbia se realizuje kroz razvoj menadžerskih veština, razvoj lideršip veština i razvoj tehničkih znanja i veština, kako bi se podržala realizacija strateških inicijativa kompanije i podstaklo postizanje izvanrednih poslovnih rezultata.
 
Razvoj menadžerskih veština​

​Razvoj menadžerskih veština realizujemo kroz programe namenjene trenutnim menadžerima i zaposlenima na saradničkim pozicijama koji su mapirani kao potencijali i naslednici za različite menadžerske pozicije u organizaciji.
Program se realizuje kroz različite module namenjene targetiranoj populaciji koji imaju za cilj da podrže bihejvioralnu promenu i promenu mindset-a u pravcu željene organizacione transformacije.
Kroz program menadžeri uče:
·         Kako da razviju međuljudske odnose sa kolegama i članovima tima bazirane na poverenju
·         Kako da prilagode komunikaciju i menadžerski stil potrebama situacije
·         Kako da utiču na performans kroz delegiranje, postavku ciljeva i povratnu informaciju
·         Kako da koučuju članove tima da razvijaju svoje potencijale
·         Kako da vrše uticaj u pravcu posvećenosti, motivisanja i zadržavanja najboljih ljudi
 
Mapirani naslednici koje pripremamo za menadžerske pozicije prolaze kroz radionice koje imaju za cilj da:
·         Obezbede razumevanje koncepta upravljanja ljudima i procesima, najbolje prakse, pristupe i perspektive
·         Obezbede uvide u problemske situacije
·         Da unaprede veštine rešavanja problema i analitičkog mišljenja
 
Razvoj lideršip veština

Razvoj lidera ne samo da pomaže organizaciji da realizuje svoje ključne strategije, već pomaže u kreiranju istih.
U okviru razvoja postojećih lidera edukacija ima za cilj da produbi teme kao što su:
·         Razvoj sebe kao lidera
·         Oblikovanje liderskih veština
·         Vodeće strategije za izvanredan radni učinka
·         Inovacija biznis modela
·         Ekzekucija strategije
·         Inspirativno liderstvo
 
Kroz program nastojimo da utičemo na ponašanje lidera u odnosu na njihovu ulogu, poziciju i odgovornosti koje imaju u organizaciji i izvan nje, da razmišljaju o izazovima sa kojima organizacija može da se suoči u budućnosti, da prodube razumevanje ekonomskih, tehničkih i institucionalnih uticaja i da unaprede svoje međuljudske odnose, kao i odnose u timovima koje vode.

Naslednici za liderske pozicije prolaze kroz edukaciju koja se bavi temama kao što su:
·         Mapiranje poslovnih procesa
·         Poslovna strategija
·         Usaglašavanje organizacione strukture
·         Liderstvo
·         Inovacije i kreativno razmišljanje
·         Marketing i poznavanje proizvoda
·         Upravljanje projektima
·         Osnove finansija
 
Cilj programa je da polaznici steknu jasnu sliku o funkciji rukovodioca i odgovornostima koje ona nosi, da postanu svesni širokog spektra izazova menadžmenta i značaja unutar i kros-sektorskih odnosa, te da prodube znanja o motivaciji zaposlenih i međuljudskim odnosima.​
 
Tehnička znanja i veštine

Razvoj tehničkih znanja i veština realizujemo kontinuirano u svim sektorima kompanije, kroz individualne i/ili grupne edukacije na teme koje su u određenim celinama u fokusu u odnosu na opis posla zaposlenih. Takođe, nastojimo da kroz učestvovanje na različitim seminarima, konferencijama i radionicama stičemo najnovija znanja u okviru naše industrije.

Naši zaposleni

Slobodan Rkalović, Vodeći inženjer za program održavanja i pouzdanost

U kompaniji radim od 2014.godine. Zadužen sam za kontrolu ispravnosti aviona pre odobrenja za poletanje. Za mene je Er Srbija kao druga kuća. Kolege sa kojima radim su sjajne, a sama avio-industrija veoma dinamična i izazovna. Upravo je to ono što me inspiriše i motiviše da stalno napredujem i pružam svoj maksimum.

Uroš Bijelić, Menadžer komercijalne kontrole

Rad u avio-industriji je jako dinamičan, takva je do sada bila i moja karijera. Prošao sam kroz skoro sve celine u delu kompanije koji se bavi distribucijom kroz rezervacioni sistem.
Kao menadžer, u svom timu  negujem poverenje, otvorenost i slobodu u radu.

Jovan Zaturovski, Inženjer strukture

Zadužen sam za praćenje strukturalnih radova na AIRBUS i ATR floti, u smislu inspekcija i/ili modifikacija strukture aviona, komunikaciju sa proizvodjačima aviona, a sve u cilju obezbedjivanja kontinuirane plovidbenosti aviona. Rad u avio-industriji za mene je izuzetno zanimljiv i zaista volim posao koji radim.“

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/airserbia/
Air Serbia airserbia 04 Aug 2020, 12:00
Provedite leto istražujući lepote Francuske sa letovima koji se obavljaju svakodnevno između Beograda i Pariza:… https://t.co/3NbR3l54cy
Air Serbia airserbia 31 Jul 2020, 13:05
@ninanicovic Nina, dobili smo vašu poruku i čim budemo imali više informacija, kontaktiraćemo vas. Hvala na strpljenju.
Air Serbia airserbia 31 Jul 2020, 11:36
Promotivna ponuda za Oslo je produžena! ✈️🧳🌏 Rezervišite svoju kartu po ceni već od 99€ do 15.08.2020 godine za le… https://t.co/MZCRX91qF5
Air Serbia airserbia 31 Jul 2020, 11:14
@ninanicovic Zdravo Nina, izvinjavamo se ukoliko još uvek niste dobili odgovor. Molimo vas da nam pošaljete vašu me… https://t.co/CS7Z4mz1CN
Air Serbia airserbia 30 Jul 2020, 12:04
Znamo da volite putovanja baš kao i mi – iz tog razloga želimo da uvek budete informisani o svim destinacijama ka k… https://t.co/j1GCOtmnqI

Kontakt

Air Serbia a.d.

Jurija Gagarina 12, Beograd, SRBIJA

Facebook
Twitter