Air Serbia a.d.

Air Serbia a.d.

Poslovi

Contact Center Agent - French

Beograd

rok 04.11.2020.

Priznanja

O nama

 
3 kontinenta
39 zemalja sveta
više od 100 destinacija
više od 2 500 000 putnika godišnje
 
.
 Naše posvećene kolege uslužuju više od 2 500 000 putnika godišnje, na preko 100 destinacija u Evropi, na Mediteranu, Bliskom istoku i u Severnoj Americi, kako u putničkom, tako i u teretnom saobraćaju.
 
Posredstvom Etihad ervejza i naših drugih partnerskih avio-kompanija u prilici smo i da našim putnicima ponudimo i letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji, Severnoj Americi i Africi.
 
Avio-kompanije imaju jednu od najlepših misija – one povezuju udaljene destinacije i tako čine da nam naše porodice, prijatelji ili poslovni partneri budu bliži. Zbog toga je posao svih nas koji smo deo Er Srbije toliko važan i zato moramo da našim dužnostima pristupamo odgovorno i savesno.

Naša vizija kojoj težimo je da zajedničkim radom stvorimo izuzetnu avio kompaniju.

Putnik je naš gost, on je u centru pažnje svega što radimo i svi zaposleni u Er Srbiji su u službi putnika. Naš glavni zadatak kao nacionalnog avio-prevoznika jeste da budemo predani našim gostima, njihovim željama i potrebama od trenutka kada im dajemo informacije da bi rezervisali kartu, pa do momenta kada izađu iz našeg aviona bez obzira na klasu kojom lete. Naš cilj je ambiciozan, ali jasan i dostižan – želimo da Er Srbija postane i ostane vodeća avio-kompanija u regionu, da bude široko prepoznata po vrhunskoj usluzi koju pruža svojim gostima.

Er Srbija je od 1961. godine član Međunarodne asocijacije avio-prevoznika (IATA).

Ukoliko želite da saznate više o nama, i aplicirate za neku od pozcija u kompaniji Er Srbija, posetite https://www.airserbia.com/sr-RS/karijera 

Takođe možete nas pronaći i na Facebook-u: https://www.facebook.com/airserbia i Twitter-u: https://twitter.com/airserbia
 
  Dobrodošli u Er Srbiju!

Da li ste znali?

 Prvi Srbin koji se vinuo avionom 1910. godine bio je Aleksandar Karađorđević, avionom koji su konstruisali i pilotirali braća Rajt. Prvo letilište u Beogradu nastalo je krajem 1910. na vojnom vežbalištu u predgrađu Banjica. Tu su svoje veštine i hrabrost demonstrirali pioniri avijacije.

Pocetkom 1912. na Banjici je podignut prvi drveni hangar za avione namenjen ratovanju sa Turskom, a u proleće iste godine Kraljevina Srbija šalje 6 pitomaca na školovanje u Francusku. Mihailo Petrović prvi je dobio diplomu Međunarodne letačke federacije. Imamo je međunarodnu pilotsku licencu broj 979, a srpsku broj 1. Bio je među prvih 1000 pilota na svetu.

1927. godine osnovano je prvo društvo za avio-saobraćaj Aeroput, koje će prerasti u Jugoslovenski aerotransport, a potom u Er Srbiju. Od tada Er Srbija je lider u avio-saobraćaju. 

Prvi međunarodni let Aeroput je zabeležio 07.10.1928. godine. Direktor Tadija Sondermajer lično je tog dana dočekao prve putnike za austrijsku prestonicu Beč.

Tokom novembra 1974. godine JAT-ov B-707 kreće na put oko sveta rutom Beograd-Bejrut-Bombaj-Singapur-Tokio-Honolulu-Los Anđeles-London-Beograd
 

Zašto mi?

Air Serbia jedan od top 3 poslodavca u Srbiji

Izuzetno smo ponosni što mozemo da podelimo naš uspeh sa vama. U tradicionalnom  Talent X istraživanju ispitanici su  Er Srbiju  mapirali kao jednog od top 3 najpoželjnija poslodavca u Srbiji.

Talent X je najveće istraživanje brenda poslodavaca na domaćem tržištu rada koje sprovodi sajt Poslovi Infostud. Istraživanje Talent X ima za cilj da otkrije ko su najpoželjniji poslodavci , kao i kako treba da izgleda idealan poslodavac po izboru kandidata.

Istraživanje je sprovedeno tokom jula 2020. putem jedinstvene metodologije istraživanja koja obuhvata merenje percepcije brenda poslodavca, odnosno iskustava koje kompanije kao poslodavci kreiraju.

Duboko smo posvećeni realizaciji vizije da nasa kompanija bude dobro mesto za rad i da u našoj zemlji budemo prepoznati kao vodeći poslodavac. Kroz jasno definisanu strategiju oragnizacionog razvoja nastojimo da kontinuirano negujemo posvećenost zaposlenih. Posebnu pažnju posvećujemo identifikaciji i razvoju talenata širom organizacije. Kreirali smo brojne razvojne programe kroz koje podstičemo lični i profesionalni razvoj zaposlenih. Postavili smo okvir za kompanijski wellbeing program, vodimo računa o balasnu privatnog i poslovnog života zaposlenih, promovišemo zdrave navike i vodimo računa o zdravlju I dorbobiti zaposlenih.

Takođe, u Er Srbiji se aktivno bavimo privlačenjem mladih talenata u našu kompaniju i njihovim profesionalnim usavršavanjem. Veoma nam je važno iskustvo svih naših kandidata u procesu regrutacije i selekcije, kao i kompletan proces uvođenja novozaposlenih u posao.

​Priznanje koje smo dobili nam je posebno drago, jer pokazuje da smo u svim ovim aktivnostima na pravom putu kada je u pitanju odnos prema zaposlenima, ali i našim kandidatima.

Naši zaposleni

Slobodan Rkalović, Vodeći inženjer za program održavanja i pouzdanost

U kompaniji radim od 2014.godine. Zadužen sam za kontrolu ispravnosti aviona pre odobrenja za poletanje. Za mene je Er Srbija kao druga kuća. Kolege sa kojima radim su sjajne, a sama avio-industrija veoma dinamična i izazovna. Upravo je to ono što me inspiriše i motiviše da stalno napredujem i pružam svoj maksimum.

Uroš Bijelić, Menadžer komercijalne kontrole

Rad u avio-industriji je jako dinamičan, takva je do sada bila i moja karijera. Prošao sam kroz skoro sve celine u delu kompanije koji se bavi distribucijom kroz rezervacioni sistem.
Kao menadžer, u svom timu  negujem poverenje, otvorenost i slobodu u radu.

Jovan Zaturovski, Inženjer strukture

Zadužen sam za praćenje strukturalnih radova na AIRBUS i ATR floti, u smislu inspekcija i/ili modifikacija strukture aviona, komunikaciju sa proizvodjačima aviona, a sve u cilju obezbedjivanja kontinuirane plovidbenosti aviona. Rad u avio-industriji za mene je izuzetno zanimljiv i zaista volim posao koji radim.“

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/airserbia/
Air Serbia airserbia 30 Oct 2020, 10:55
#Srbija želi da vas ugosti! Bilo da ste avanturista, hedonista, ili dolazite isključivo u poslovne svrhe, u saradn… https://t.co/FeBfAIaCEj
Air Serbia airserbia 29 Oct 2020, 13:46
Od 8. novembra za letove između Beograda i Berlina koristiće se novi aerodrom @berlinairport. Rezervišite karte za… https://t.co/JDNanMRevf
Air Serbia airserbia 29 Oct 2020, 09:16
𝐎𝐁𝐍𝐀𝐕𝐋𝐉𝐀𝐌𝐎 𝐋𝐄𝐓𝐎𝐕𝐄 𝐙𝐀 𝐌𝐎𝐒𝐊𝐕𝐔! Počevši od 9. novembra ponovo uspostavljamo letove iz Beograda ka glavnom gradu Rusij… https://t.co/VutchvsF1u
Air Serbia airserbia 28 Oct 2020, 13:43
Posetite svoju porodicu. Stvarajte nove priče uz svoje prijatelje. Okolnosti se menjaju. Hajde da se i mi menjamo s… https://t.co/uDRuH26xRU
Air Serbia airserbia 28 Oct 2020, 10:42
@whitesnake1004 Poštovana, drago nam je da čujemo da ste zadovoljni našom uslugom. Takođe, hvala što ste podelili vaše iskustvo. Pozdrav

Kontakt

Air Serbia a.d.

Jurija Gagarina 12, Beograd, SRBIJA

Facebook
Twitter