Radikalno otvoreni – pitajte sve što ste ikad želeli da znate o radu u Atlantic Grupi- odgovaramo otvoreno!

Atlantic Grupa

01. Februar 2021. 17:41

A

Atlantic Grupa pokrenula je projekt [⚡️RADIKALNO OTVORENA☕️] kako bi svim zainteresovanima za to da saznaju što i kako se radi u ovoj kompaniji otvoreno odgovorila na sve što ih je ikad interesovalo.

U vidu onlajn jutarnjih kafica uživo imaćete priliku da popričate sa raznim ekspertima iz ove kompanije. Radikalno otvorenih kafica biće na razne teme, a sa druge strane šoljice naći će se Atlantikovci koje ćete da birate upravo vi! Da, dobro ste čuli i već ovog trena možete da kažete sa kime bi da kafenišete i da se ujedno prijaviti da primate pozive na Radikalno otvorene kafe sa Atlantikovcima.

ISPUNITE PRIJAVU OVDE: https://bit.ly/OTVORENA 

Uz kafice vezane za zapošljavanja, sa svima koji se registruju bićemo otvoreni da podelimo i razne druge stvari za koje verujemo da bi mogle da vas interesuju. Tako možete da očekujete i pozive na predavanja koje organizujemo sa vodećim svetskim stručnjacima, kako bi sa vama podelili iskustva razvoja u Atlantic Grupi.

Registrujte se i neka nas poveže miris i okus dobre kafice 😉

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.