Kako izgleda proces zapošljavanja za Operatere u proizvodnji Atlantic Štarka

Atlantic Grupa

20. Jul 2021. 22:29

A

Želimo da unesemo dah svežine u proizvodnju u kojoj će se u narednih nekoliko godina sprovoditi intenzivna modernizacija tehnologije i kulture.

Trenutno je otvoren konkurs za Operatere u Štarku, atraže se novi Štarkovci u proizvodnji i tehničkom održavanju.

Ako poznaješ tehnološke i tehničke postupke u proizvodnji, želiš da učiš nove tehnologije i postupke rada, vidiš se dugoročno u proizvodnji i imaš poleta i energije da pokidaš na poslu prijavi se i oprobaj svoju sreću u Štarku.


U nastavku teksta saznaj kako izgleda proces selekcije za Operatere u proizvodnji kod ovog poslodavca:


1. Telefonski razgovor sa specijalistom za zapošljavanje.

Sa specijalistom ćeš ukratko proći detalje posla i same organizacije rada, razgovaraćete o tvom dosadašnjem iskustvu i motivaciji za rad, kao i o tvojim očekivanjima u vezi sa poslom. Ukoliko se naša i tvoja očekivanja poklope i izaberemo vas kao kandidata za uži krug selekcije imaćeš priliku da:

2. Uživo u Štarku upoznaš menadžera proizvodne linije

Imaćeš priliku da se upoznaš sa menadžerom proizvodne linije koji će ti detaljnije približiti sam proces proizvodnje i održavanja, uređaje sa kojima radimo i atmosferu. Takođe, osvrnućete se na tvoja znanja i iskustva koja će ti biti relevantna za rad u Štarku.

3. Izabran si – ponuda za posao!

Ako se pokaže da si ti prava osoba za naš tim koja će doprineti uvođenju novina u Štark, bićeš obavešten od strane specijaliste za zapošljavanje koji će ti komunicirati ponudu za posao i dogovorićete početak rada. Za sva dodatna pitanja imaćeš priliku da se konsultuješ sa specijalistom i nakon prihvatanja ponude i smernica za formalno zapošljavanje, čekamo tvoj prvi radni dan!

4. Uvođenje u posao

Uz tebe smo od prvog radnog dana. Dočekaćemo te, podeliti sa tobom materijale, opremu i informacije koje su ti važne za rad. Takođe dobićeš „drugara u poslu“. To je već iskusni kolega koji će biti uz tebe i upoznaćete sa svim pojedinostima rada u Štarku.


Nadamo se da se uskoro čujemo i vidimo i želimo mnogo sreće svima koji se prijave na konkurs!

Atlantikovci


Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.