Naše vrednosti – osnove na kojima gradimo

Bosch Srbija
Bosch Srbija
15.11.2022

Naše vrednosti odražavaju način na koji poslujemo: našu profesionalnu etiku u odnosu sa poslovnim partnerima, investitorima, zaposlenima i društvom.



1. Usmerenost na budućnost i rezultate - naše aktivnosti su usmerene na rezultat. To nam omogućava da osiguramo svoju budućnost. Takođe stvara dobru osnovu za društvene inicijative kompanije i fondacije.



2. Odgovornost i održivost - mi preduzimamo akcije na oprezan i odgovoran način za dobrobit društva i životne sredine.



3. Inicijativa i odlučnost - poslujemo na sopstvenu inicijativu, preuzimamo preduzetničku odgovornost, a svoje ciljeve ostvarujemo odlučno.



4. Otvorenost i poverenje - važna pitanja o kompaniji prenosimo na vreme i na otvoren način. Ovo je najbolji temelj za vezu izgrađenu na poverenju.



5. Pravednost - ophodimo se pravedno prema svojim kolegama i poslovnim partnerima, a pravičnost vidimo kao kamen temeljac svog korporativnog uspeha.



6. Pouzdanost, kredibilitet, zakonitost - Obećavamo ono što možemo isporučiti, prihvatamo sporazume kao obavezujuće, i poštujemo zakon u svim našim poslovnim transakcijama.



7. Različitost - cenimo i podstičemo različitost zbog bogatog iskustva koje pruža i smatramo da je od suštinske važnosti za naš uspeh.

Ostali blog tekstovi poslodavca