Bosch Srbija
Bosch Srbija

Bosch Srbija

Tehnologija za život

O kompaniji

Bosch Grupa

Grupa Bosch je vodeći dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 421.000 saradnika širom sveta (od 31. decembra 2022. godine). Grupa Bosch sastoji se od firme Robert Bosch GmbH i oko 470 filijala i regionalnih društava u oko 60 zemalja.

Delatnost kompanije podeljena je u četiri poslovna sektora: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, i Energy and Building Technology. 


Strateški cilj Bosch grupe je da otkriva tehnologije za povezan život i da poboljšava kvalitet života inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je "Tehnologija za život".


Bosch u Srbiji
Bosch u Srbiji predstavljaju dva nezavisna preduzeća: Robert Bosch d.o.o. i BSH Aparati za domaćinstvo, koja su zadužena za teritoriju Srbije, Crne Gore i Makedonije, tako čineći regionalne podružnice Bosch Grupe, jedne od najvećih industrijskih kompanija na svetu.

Poslujemo na dve lokacije i pokrivamo sledeće oblasti:

· Proizvodnja sistema i metlica brisača

· Distribucija širokog asortimana Bosch proizvoda: rezervni delovi i dijagnostička oprema za automobilsku industriju, električni ručni alati, paleta proizvoda u delu termotehnike i sigurnosnih sistema kao i aparati za domaćinstvo

· Usluge koje se obavljaju za Bosch Grupu na globalnom nivou: Centar kompetencije za Automotive Aftermarket i ICT (informaciono-komunikacione tehnologije)

Priznanja

VRH poslodavac 2024 - 3. mesto

VRH poslodavac 2024 - 3. mesto

Beneficije

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Omladinskih brigada 90e, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20148241

PIB

104414466

Broj zaposlenih

> 1000