Slobodan Babić

Koordinator kvaliteta
Slobodan Babić

Još tokom studentskih dana, uvideo sam da je Continental jedan od najvećih brendova u autoindustriji, sa veoma razvijenim sistemom poslovanja. Zbog toga sam se prijavio na program prakse. Nakon toga sam radio na poziciji inženjera kvaliteta, a od nedavno imam priliku da vodim svoj tim, kao koordinator ovog sektora.

Kada sagledam svoju karijeru, najveći izazov bio je da se uspešno prilagodim i odgovorim na zahteve kupaca, kao i naše proizvodnje. Ove dve strane često imaju drugačije ciljeve, pa je veoma izazovno pronaći rešenje, tako da nijedna strana ne bude nezadovoljna. Međutim, pošto delim prostor sa izuzetnim i veoma duhovitim kolegama, sećam se mnogih lepih trenutaka. Čak i u stresnim situacijama neka zanimljiva opaska može da spasi dan.

Smatram da sam u Continental-u koji je ujedno moj jedini poslodavac u dosadašnjoj karijeri, sazreo kao osoba, izgradio svoj stav i viziju budućeg napretka. Mnoštvo dosadašnjih izazova i problema koje sam rešavao približili su mi kako izgleda rad u automobilskoj industriji, i na osnovu tog iskustva zaključio sam da je Continental idealno mesto za mene i dalji razvoj moje karijere.

Ostala iskustva zaposlenih