Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

O kompaniji

Deichmann je od 1913. godine porodično preduzeće s namerom da i dalje ostane nezavisno. Stogodišnja istorija je započela u Esenu, u srcu Rurske oblasti. Na tom mestu se još uvek nalazi centrala grupe preduzeća. Preduzeće Deichmann SE u međuvremenu posluje u preko 3.900 filijala, zapošljavajući širom sveta uskoro 40.000 radnika.

Deichmann je vodeće preduzeće u trgovini obućom na nemačkom i evropskom tržištu. Našim velikim izborom obuće za sve uzraste nudimo najobimniju ponudu na tržištu. Mi ne vodimo samo računa o odličnom odnosu cene i kvaliteta, već i o modnim trendovima. Naši “skautovi” trendova stalno pažljivo prate najnovija dešavanja i odmah prikupljaju informacije u vezi razvoja aktuelnih modnih kolekcija.

Pored robnih marki sa velikom tradicijom, kao što su “Elefanten”, “Gallus” ili “Medicus”, naše moderne prodavnice takođe nude i elegantnu i kvalitetnu obuću robne marke “5th Avenue”. Veoma aktuelna je trenutno naša mlada kolekcija Graceland. Za mnoge sportiste patike robne marke “Victory” su u međuvremenu postale deo glavne sportske opreme. Naš asortiman dopunjuju poznate robne marke kao što su – adidas, Nike, Puma i Kappa. Našim kupcima ne obećavamo samo aktuelnu modu po povoljnim cenama, već i kvalitet i sigurnost prilikom kupovine naših modela.


Naša rast

Uz Deichmannovu istorije firme veže se i samostalni rast firme, bez izlaska na berzu ili uzimanje kredita. Porodično preduzeće je i 2017. godine nastavilo svoj uspešan kurs: DEICHMANN je širom sveta prodao oko 176 miliona pari obuće u ukupno 3.989 prodavnica. U Nemačkoj te u još 24 zemlje u Evropi i u SAD-u Deichmann zapošljava ukupno 39.564 radnika.


Planovi za širenje

Predstoje sljedeći koraci za širenje preduzeća: Samo u Nemačkoj preduzeće planira da 2018. godine otvori 33 novih prodavnica. U celom svetu DEICHMANN će 2018. godine otvoriti tačno 208 novih prodavnica i modernizovati 270 radnji.Moda

OD ELEGANTNIH DO SUPERMODERNIH


Žene to znaju već dugo: Cipele su završni dodir svakog outfita. Bilo elegantno, moderno ili ležerno − svaki stil i izgled zahtevaju prave cipele, a pri tome se ne radi samo o boji. Deichmann nudi veliki izbor stilova i marki obuće za žene, muškarce i decu, kao i za sport. Naši modni izviđači širom sveta uvek su na tragu nadolazećih trendova. Gledaju modnu scenu, vide buduće stilove na sajmovima, prate dešavanja u modnim prestonicama koja se dotiču najnovijih trendova te otkrivaju šta je u trendu.

Kratki ritam nabavke i stalno aktualizovanje kolekcija omogućavaju brze reakcije na modna strujanja. Tako u naše prodavnice brzo donosimo in modele. Da li je u pitanju za posao prikladan brouge model robne marke Borelli ili su to glamurozne salonke za zabavu robne marke Catwalk, klasične čizme robne marke 5th Avenue ili slatke dečje sandale robne marke Elefanten – mi imamo odgovarajuće cipele za svaku priliku i svaki modni zahtev.

Ne želimo samo prodati sjajne cipele po odličnim cenama; mi, takođe, pružamo našim klijentima odličnu uslugu. Neprestano edukujemo naše osoblje u vlastitim centrima za obuku i pratimo kvalitet naših usluga. Uz izvrsnu obuku koju nudimo, naše osoblje može rasti uporedo s kompanijom.

Kontakt

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

  • Bulvar Mihajla Pupina 4, 11070 Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 106491636
  • Matični broj: 20614048
  • Broj zaposlenih: 101 - 250

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.