Nataša Lukić

Vođa područja

U kompaniji Deichmann zaposlila sam se 21.3.2011. godine, kao prodavac u radnji u Mladenovcu. Ubrzo sam se pozicionirala na mesto zamenika, što me je još dodatno motivisalo za još bolji rad i napredak.  Početkom 2012. godine sam napredovala na poziciju poslovođe a godinu dana nakon toga pa sve do danas radim na poziciji vođe područja.

Za svoje radno mesto bih rekla da je  veoma dinamično. Radni zadaci koje obavljam pored prijema i izlaganja robe, rada sa kupcima, rada na kasi, dekoracije, kao najbitnije od svega bih izdvojila organizaciju  i motivisanje zaposlenih na preuzimanje inicijative u ostvarivanju zadatih ciljeva.

U svom radu najviše me ispunjava  pozitivna radna atmosfera i postignuti rezultati koji su ishod timskog rada.

Ono što po mom mišljenju kompaniju Deichmann izdvaja od drugih kompanija je to što kao porodična firma veoma brine o svojim zaposlenima, konstantno radi na njihovom usavršavanju i profesionalnom razvoju.


Nataša Lukić


Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.