Jelena Ristić

Poslovođa

U Deichmannu radim od marta 2011. godine. Primljena sam na radno mesto prodavca, i već posle mesec dana rada napredovala kao zamenik poslovođe.

Nakon jedne godine i 10 meseci mog velikog truda i rada ukazala mi se prilika da postanem poslovođa. Na toj funkciji sam bila od 01.01.2013. do 30.06.2014. do povratka poslovođe sa porodiljskog bolovanja. Ponovo se vračam na radno mesto zamenika poslovođe. 

I konačno posle jedne godine i devet meseci, tačnije 21.04.2016. godine otvara se još jedna radnja u Nišu u TC Stop Shop gde prelazim kao poslovođa radnje, gde još uvek radim.

Radno mesto poslovođe je jako zahtevan i odgovoran posao. Moji zadaci su pravilno delegiranje posla, dobra organizacija, motivacija zaposlenih za što bolji učinak, održavanje pozitivne atmosfere. Zatim ostvarenje traženih rezultata, servis kupaca, red i higijena u radnji, rešavanje reklamacija na najbolji način, izlaganje robe. Skoro svi poslovi su posle dugogodišnjeg iskustva postali rutina, ali me najviše ispunjava kada se bavim dekoracijom.

Deichmann je jedna profesionalna i stabilna porodična firma u kojoj su na prvom mestu međuljudski odnosi. Izuzetno se ceni vredan, pošten i kvalitetan radnik kome se pruža sansa za napredovanje.

Uliva jako veliku sigurnost. Za deset godina koliko radim u Deichmannu plata je uvek strogo na vreme. Mogu da kažem da mi je čast i veliko zadovoljstvo da radim za ovakvog poslodavca.

Sve pohvale!


Jelena Ristić

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.