Daliborka Sretenović

Zamenik poslovođe

2012. godine sam počela da radim u kompaniji Deichmann, na radnom mestu prodavca. Posle izvesnog vremena mi se pružila šansa, da postanem zamenik poslovođe, koju sam rado prihvatila i na toj poziciji se još uvek nalazim.

Sredina u kojoj radimo je dinamična. Posao koji obavljam je zahtevan ali istovremeno i zanimljiv. Zahtevan je u smislu preciznosti, brzine i prepoznavanju prioriteta, a zanimljiv jer se srećemo svakog dana sa novim ljudima, ne postoji monotonija u radu.

U radne zadatke spadaju: rad sa kupcima, briga o higijeni i izgledu prodajnog prostora, prijem robe, specifičan način izlaganja robe, prodaja dodatnog asortimana...

Smatram da posao zamenika obavljam uspešno, zahvaljujući zdravoj sredini i vrlo dobroj saradnji sa kolegama.

Deichmann je stabilna, sigurna kompanija, koja nudi razne pogodnosti za zaposlene, dugoročnu perspektivu i mogućnost napredovanja. Lično sam zadovoljna jer  imam dva dana sedmično slobodna, pun godišnji odmor, redovnu platu i regres u pravom smislu te reci.

Svima, koji žele da rade u trgovini, preporučujem našu kompaniju Deichmann, zbog gore navedenih karakteristika.


Daliborka Sretenović
Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.