MEDITERANSKA BRODSKA KOMPANIJA MSC D.O.O. BEOGRAD
MEDITERANSKA BRODSKA KOMPANIJA MSC D.O.O. BEOGRAD

MEDITERANSKA BRODSKA KOMPANIJA MSC D.O.O. BEOGRAD

Moving the world, Together!

O kompaniji

O MSC Grupi


MSC Grupu je 1970. godine osnovao kapetan Đanluiđi Aponte (Gianluigi Aponte) u Briselu, Belgija. Kapetan Aponte je pokrenuo kompaniju sa samo jednim malim teretnim brodom: MV Patricia.


Poslujemo u više od 155 zemalja širom sveta sa 200.000 zaposlenih u MSC Grupi i sedište nam se nalazi u Ženevi.


Osnovna delatnost MSC-a je pomorski kontejnerski transport, ali pored ove, osnovne usluge, u našem portfoliju se nalaze i intermodalna rešenja koja obuhvataju drumski, železnički, kao i prevoz baržama.


MSC je svetski lider u globalnom transportu kontejnera i logistici, pružajući usluge međunarodnog transporta na više od 300 ruta širom sveta. Fokusirani smo na ostvarivanje pozitivnog uticaja na svet – od održavanja globalne trgovine, do pružanja održivih rešenja i zaštite naših mora.


MSC Beograd


MSC Beograd je jedna od 670+ kancelarija u vlasništvu Mediteranske brodske kompanije (Mediterranean Shipping Company - MSC).


Naše najveće luke u regionima su Koper (Slovenija), Rijeka (Hrvatska), Bar (Crna Gora), Đoja Tauro i Trst (Italija) i Solun (Grčka).


Naša kancelarija u Beogradu nalazi se u srcu grada, u blizini Hrama Svetog Save i crkve Svetog Marka, Skupštine grada i mnogih drugih gradskih znamenitosti. 


Nalazimo se na dvanaestom spratu čuvene Beograđanke i naše prostorije su uređene u ‘open space’ konceptu sa predivnim pogledom na reke Dunav i Savu. Naš lokalni tim je mali (30+ ljudi, uključujući studente na praksi) i sastoji se od 6 sektora koji blisko sarađuju – sektor prodaje, sektor odnosa sa klijentima u izvozu, sektor odnosa sa klijentima u uvozu, sektor intermodalnog transporta, sektor logistike i sektor finansija.


Trenutno je kod nas na praksi četvrta generacija talentovanih studenata i veoma smo srećni što možemo, sa jedne strane, učiniti da se osećaju delom velikog, internacionalnog sistema, dok sa druge strane, zbog veličine agencije, možemo da pružimo individualcu prilagođeno iskustvo učenja zahvaljujući našim iskusnim kolegama koji rade kao mentori.


Kompanijske vrednosti


Naše vrednosti su srce našeg poslovanja. One su kamen temeljac naše kompanije koji podržava našu viziju, oblikuje našu kulturu i uspostavlja naš budući pravac.

Ove vrednosti su naša zvezda vodilja. One su postavile jasan put kojim bi trebalo da idemo, pomažu nam da rastemo zajedno i svima nam pružaju osećaj postignuća.


Kako radimo zajedno i sa drugima – vrednosti MEDITERANSKE BRODSKE KOMPANIJE:


MI SMO PORODIČNA KOMPANIJA

Posvećenost porodice Aponte koja vodi MSC Grupu čija je naša kompanija deo, inspiriše nas predanošću i poverenjem, povećavajući naš osećaj pripadnosti.

Deljenje porodičnog preduzetničkog duha vodi nas da delujemo proaktivno, hrabro i odgovorno u najboljem interesu naših klijenata i naše kompanije.


MI SMO POSVEĆENI

Mi smo posvećeni onome što radimo, postavljamo sebi izazov da postignemo izvrsnost i uporni smo u prevazilaženju prepreka.

Radeći zajedno sa strašću i entuzijazmom, pružamo jedinstveno iskustvo našim klijentima.


MI SE KONTINUIRANO RAZVIJAMO

Naša tradicija, stručnost, profesionalnost i ambicija pokreću brz i održiv rast kompanije.

Težimo najinovativnijim rešenjima kako bismo prihvatili promene, uvek poštujući bezbednost i životnu sredinu.


MI BRINEMO O LJUDIMA

Verujemo da svaka osoba donosi jedinstvenu vrednost. Razvijamo autentične odnose izgrađene na etici, poštovanju i timskom duhu.

Zaista nam je stalo do zadovoljstva i lojalnosti naših kupaca i zaposlenih.


MI VERUJEMO U JEDNAKE MOGUĆNOSTI

Posvećeni smo deljenju našeg znanja, pružanju obuke i podrške koja omogućava profesionalni razvoj naših ljudi.

Obezbeđujemo jednake mogućnosti koje pružaju dugoročan razvoj karijere, prihvatajući različitosti i vrednujući sve kulture.


Ukoliko volite rad u brzoj i dinamičnoj industriji, želite da se profesionalno razvijate i proširujete svoja znanja i veštine, pozivamo vas da se prijavite za neku od naših otvorenih pozicija i upoznate naš mali, ali odabrani tim.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Proces selekcije

Fokusirani smo na sprovođenje glatkog i efikasnog procesa izbora novih članova tima dok u isto vreme održavamo kontakt i pružamo pravovremene informacije našim kandidatima tokom procesa selekcije.


Sve kandidate koji uđu u uži izbor će kontaktirati naš predstavnik za ljudske resurse kako bi ih obavestio o narednim koracima u procesu selekcije. Obično ćemo organizovati intervju licem u lice koji će voditi menadžer sektora i predstavnik za ljudske resurse. Ponekad možemo uključiti psihometrijsko testiranje kao dodatnu fazu selekcije.


Tokom intervjua obezbedićemo da dobijete sve relevantne informacije u vezi sa pozicijom, vašim timom i kompanijom. Sva pitanja su dobrodošla! 


Sa naše strane, mi ćemo pregledati vaše prethodno radno iskustvo i proceniti tehničko znanje i profesionalne kompetence kako bismo videli u kojoj meri odgovarate poziciji za koju ste konkurisali.


Trudimo se da svim kandidatima koji su se prijavili za bilo koju poziciju na vreme pružimo sve relvatne informacije o narednim koracima procesa selekcije. Želimo da obezbedimo prijatno i zaokruženo iskustvo našim kandidatima, bez obzira na konačan ishod procesa selekcije.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Masarikova 5, Palata , 12. sprat, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20102250

PIB

104143197

Broj zaposlenih

20 - 50