Velibor Vortić

Saradnik za prodaju - junior
Velibor Vortić

Rad u MSC može biti izuzetno iskustvo za studenta, jer smo prvenstveno izloženi različitim kulturama, što podstiče kulturnu osetljivost i sagledavanje drugih perspektiva. U svetu koji je sve više povezan, sposobnost da se efikasno radi sa osobama iz različitih kulturnih sredina je ključna veština. 


Osim toga, u MSC-u imam priliku da učim od iskusnih kolega i vrhunskih stručnjaka u industriji a u našoj kancelariji imamo dosta eksperata sa bogatim znanjem u različitim oblastima, koji se ne ustručavaju da svoje znanje podele. MSC je kompanija koja zaista ulaže u treninge i obuke svojih zaposlenih i to je jedan od važnih faktora za uspešno razvijanje mlade osobe u današnjem svetu gde su gotovo jedino promene izvesne.


Naša industrija je poznata po svojoj dinamičnosti, reagujući na geopolitičke promene, globalne događaje, regulative i vremenske neprilike. Na svaki novi događaj se moramo prilagođavati jer će to gotovo sigurno uticati na neku od preko 500 luka koje imamo. Praćenje i razumevanje ovih dešavanja utiče na razvijanje kritičkog razmišljanja, analitičkih veština i procenu rizika pri cemu je to korisno za svakodnevni život.


Sva pomenuta isksutva značajno doprinose mom ličnom i profesionalnom razvoju, opremajući me veštinama i uvidima koji će koristiti za ceo život i zbog toga mi je drago da sam deo MSC grupe.

Ostala iskustva zaposlenih