Ivana Popović

Menadžer za intermodalni transport
Ivana Popović

Svaki korak u MSC-u donosi nove izazove i mogućnosti za napredovanje. Moj razvojni put od člana tima sa malo iskustva, ali puno želje i motivacije za učenjem do menadžera tima za intermodalni transport je pravi primer za to.


U životu je jako bitno da osim samog praktičnog posla i radnih obaveza, u svom radnom okruženju imate osobu koja će vas naučiti kako da uz te iste obaveze porastete, sazrite, naučite pregršt načina za komunikaciju, dogovor i građenje odnosa, jer sve sto naučite, primenićete na sebi i na svim ostalim poljima i dobićete iskustvo koje ništa ne moze da zameni. MSC je kompanija koja spaja individualni razvoj sa sticanjem poslovnih veština u kojoj ćete pronaći svog mentora. 


Drago mi je što sam za kratko vreme sada i sama u situaciji da sve navedeno mogu da prenosim ljudima koji se nalaze u mom timu, da im pružim podršku, razumevanje, da budem nekome mentor i lider i prenesem sopstveno iskustvo da odustajanje nije opcija. 


Kao primer svega navedenog moja poruka je  – Ako sam ja uspela, možes i ti! Samo moraš pronaći pravi brod da se na njega ukrcaš. Moj je MSC, jer sa žutom bojom nema greske!

Ostala iskustva zaposlenih